Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski odmawia debaty o służbie zdowia... |
Euro 2012-Polska Mistzrem Europy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski odmawia debaty o służbie zdowia... |
Polska Mistrzem Europy ---> Marzenie ściętej głowy
|
|
U nas grają 20-35 lat
|
|
moze moj apel cos da?
|
|
bylo miesiac temu w polo - ja szukalem w lomzy i b-stoku jakos nie znalazlem
|
|
Komentatorzy w relacji ze sparringu z Jagiellonią: "Byliśmy pierwszymi, którzy wiedzieli ze z duetu Ćwielong - Boguski będzie się rodziło coś pięknego. Mieliśmy namiastkę - ładne rozegranie, podanie Rafała do nadbiegającego Piotrka i strzał tego ostatniego. Odrobinę niecelny. żeby nie było wątpliwości. Z tego duetu coś się urodzi, bez względu na poglądy ministrów czy premierów..."
|
|
normalnie znowu mnie nabrałeś:P qrde Ty to jajcarz Jesteś:) nic tylko boki zrywać z każdym dniem masz coraz lepsze żarty:P hehe ale ten kawał z cegłą był lepszy:) głupich nie sieją nie orzą - sami się rodzą:P:P:P
|
|
latanie- ptaszki :D
|
|
chmara-duzo
|
|
markm ty jesteś od ogłoszeń a nie od obrażania ludzi pajacu
|
|
Dobre :-) Muszę zapamiętać.... Lokkko616... Ciekawe ile mi będzie potrzeba do usłyszenia odgłosów z kosmosu :-)
|
|
Pewnie nie mozesz grenadiny do zabarwienia zdobyś. Masz babcię? Jak masz to ona napewno robi taki mocno słodki sok malinowy, bardzo gęsty, albo porzeczkowy. Zamiast grenadiny możesz tego użyć. No a jak bardzo potrzebujesz soku z grenadiny to w monopolowym dobrym będzie.
|
|
|
zawady v browar v nie wiem.
|
|
polikarp- no czego jak czego ale tego bym się po tobie nie spodziewała - to ty nacodzień z wołowiną gawędzisz, a może razem na kompie smarujecie, dawaj cudaku tego zwierzaka do tv to będzie prawdziwy hit podlasia. Powiedz wołowinie, że przeprosiny przyjęte. A nawiązując do tematu pizzy to czy ktoś smakował pizzy z wołowiną - bo ja osobiście jeszcze się nie spotkałam.
|
|
nie zaprzecza sobie bo do olsztyna trzeba bylo skladac dokumenty a przynajmniej ich kopie przed ogloszeniem wynikow rekrutacji w necie.jesli ktos znalazl sie na liscie przyjetych dostarczal juz tylko oryginaly.
|
|
Witam. Zastanawia mnie dlaczego jest taka różnica w przeprowadzaniu remontów elewacji w spółdzielniach ŁSM i Perspektywa. Fundusz remontowy jest praktycznie podobny. W ŁSM remontuje sie cały budynek, w Perspektywie tylko między oknami, a z tyłu tylko balkony. Taki blok wyremontowany przez ŁSM prezentuje sie okazale - w Perspektywie nie koniecznie. Pozostaje taki lekki niesmak widoku płyty - pozostałości po minionej epoce. Także zwracam sie do Prezesa Spółdzielni Perspektywa - proszę baczniej przyglądać się co robi konkurencja i wyciągać wnioski. Jak ustawia sie rusztowanie to wypadało by przeprowadzić kompleksowy remont a nie prowizorkę..................... Pozdrawiam
|
|
1. www.myonlyhope.fotka.pl -jeżeli chodzi z tym lamusem Sexiboycośtam, to chyba jakaś nienajmądrzejsza :D ale tak z wyglądu to *********... 2. http://www.fotka.pl/profil/xXxOKarolinaOXxX/ - naprawdę ładna... i wysoka!!! Bimbo !
|
|
Ja byłem - na muszli wkoncu mi ulzylo - spokojnie usiadlem na deske i sie po krolewsku wyproznilem ;] Muszle klozetowe RULEZ
|
|
duzy: oni przynajmniej nie grali z playback'u
|
|
Tak jest to mowa o zakładach spożywczych (produkcja konserw, przetworów w słoiczkach), , które mieściły się w budynku dawnej mleczarni. Obecnie jest tam sklep z armaturą sanitarną.
|
|
BIG_NJ jezeli chcesz robudowac kompa to pisz chyba bedziemy ci mogli pomoc :))
|
|
http://www.civicklub.pl/ tutaj znajdziesz na bank odp. na swoje pytanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |