poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego pajac Palikot jest dla PO tak cenny?

doktor--->brak kompetencji

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego pajac Palikot jest dla PO tak cenny?

Ptysiu, twoje posty i komentarze mnie trwożą, tych chcesz pobić mego nicka?

róbmy swoje

Posiadam drzewo genealogiczne swojej rodziny. Robił jej mój ojciec pod koniec lat 80tych. Śmiem twierdzić, że początek owego drzewa można datować na ok. 1850r. Niestety o przodkach sprzed tej daty niewiele wiadomo. Oczywiście w chwili obecnej drzewo się rozrosło i wypadałoby uzupełnić o nowych członków rodu. Jak głosi rodzinna legenda, pewne miasto na podlasiu było kiedyś własnością praprzodka.... ile w tym prawdy???

też posiadam... do XVIII wieku wstecz... podobno wuj ma gdzieś też dokument nadania herbu rodowi przez księcia mazowieckiego...

"Gdyby nie Internet to bym nie wiedział, że tylu idiotów jest na świecie" S.Lem

Portalu fotka.pl tez nie lubię... wolę www.pokacycki.fotolog.pl... ;))

Ptysiu, nie rozumiem - żeby przejrzeć zdjęcia z wykorzystaniem wyszukiwarki trzeba mieć na fotce konto (właśnie to sprawdziłam). Więc tak - albo masz i sam jesteś dziecinny, albo przejrzałeś u kogoś, ale skoro to taka dziecinada to po co tam zaglądasz?

Nie mam nic do serwisu, sama nigdy nie czułam potrzeby umieszczania tam mojego zdjęcia, ani tym bardziej czekania na ocenę. Ale skoro ludzie tego potrzebują to niech mają. Co Cię to obchodzi. Zamiast przeglądać 'dziecinne' strony lepiej załóż jakiś kolejny temat na forum.

Pozdrawiam,
Kasia

kiedyś-->przyszłość

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Serdecznie zapraszamy wszystkich chetnych do pisania artykulow. Warunkiem jest uprzednia rejestracja.

Z gory wszystkich przepraszam, ze wszystko to tak powoli sie rozwija. Jestem osoba silnie czynna zawodowo.

Rejestracja dostepna jest pod adresem:

http://llug.zh.pl

zas wstepny portalik (chwilowo jeszcze brak tresci, zapraszam do wspoltworzenia!)

http://llug.zh.pl/portal2/

Chetni i pomocni mile widziani!

Od razu zaznaczam: Ja oraz Kiernek nie zamierzamy byc jedynymi osobami, ktore ten portal tworza! Odwalilismy juz troszke roboty, prosze, by inni rowniez sie udzielali. Portal ten ma byc portalem spolecznosciowym. Zapraszam do oceny propozycji dzialow, do wysylania nam propozycji tematow do poruszania na forum oraz propozycji tematow artykulow, badz samych artykulow!

Ja tez to mam w dupi*

madziusmadzius--jeżeli kiełbasa kojarzy ci się z męskim przyrodzeniem to nie wiem jak wygląda u ciebie jedzenie z grilla, tak bez żadnych wyrzutów konsumujesz? ;)) zastanawiałam się po prostu. I kogo obraziłam tym zwykłym pytaniem? Nie odpowiadam za twoje skojarzenia. poza tym - trochę więcej dystansu do siebie. I trzeba bylo tak od razu, ze poczułaś(eś?) się obrażona (y), a nie wyzywać od niedorozwojów.

profesor-->okulary

Szanowny vespos ogłoszenia aktualizowane są przez cały dzień i znajomości tu niewiele dają. Sezon urlopowy ma swoje prawa i dotyczy wszystkich, więc mogą wystąpić opóźnienia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org