Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosujmy na wolną, niepodległą, kapitalistyczną Polskę. |
Dobranoc :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosujmy na wolną, niepodległą, kapitalistyczną Polskę. |
... pod co ? :) ok łóżeczko zasłane zmykam w jego bezkresną otchłań - chciałoby sie rzec w objęcia Morfeusza, ale zaraz przez niektórych będę posądzony o zwyrodnienie jakoweś :P więc zmykam w objęcia Morfeuszki czy jak jej tam ....
|
|
1Polak pisał o akcji w pubie Elita na Sniadeckiego, której i ja byłam świadkiem. Rzeczywiście była efektowna :D Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ja nie spie:-)
|
|
sorka ale ode mnie wara ja mam tam fotke a gotowac potrafie prac sprzatac rowniez no i studiuje wiec jako taki rozum mam wiec nie zbierajcie wszystkich dziewczyn do jednego worka bo ja nie jestem rozowa panienka ktora liczy na jak najwyzsza srednia itp patrze w lustro codziennie i wiem jak wygladam i samoocene takze mam prawidlowa. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wakacje to czas zawierania wielu nowych znajomości, przelotnych romansów etc bo kiedy jak nie latem na urlopie. Można w końcu odpocząć odciąć sie od codziennych problemów mieć wszystko w d... jechać w miejsce gdzie nikt cie nie zna, odreagować cały rok stresu i nabranie sił na nastepny rok. Jeszcze tylko dwa tygodnie :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |