Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Łomży |
Czy jesteście zadowoleni z obecnego prezydenta Łomży?? Proszę o krótkie odpowiedzi TAK/NIE. Na koniec zrobimy podsumowanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Łomży |
Nie.
|
|
Big, a ta ankietka to na czyj obstalunek?
|
|
Weś przestań qrwa niech spierdala jak najszybciej!!
|
|
tak jak i z poprzednich i z przyszłych
|
|
NIEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Nie znam obecnego prezydenta Lomzy, wiec nie bede sie wypowiadal na jego temat. Za to mialem ostatnio okazje poznac vice-prezydenta miasta, Pana Krzysztofa Choinskiego, ktory towarzyszyl druzynie LKS-u podczas jej wizyty w Stanach. Przyznam, ze bylem mile zaskoczony osoba p. Choinskiego, ktory okazal sie bardzo rownym gosciem - grzecznym, przystepnym i potrafiacym znalezc czas dla wszystkich zainteresowanych wymiana zdan, tak o tematyce Naszego LKSu, jak i o walorach czy bolaczkach Lomzy i jej mieszkancow. Alez czego innego by sie tu spodziewac po ... jednym z absolwentow tej naszej poczciwej i kochanej 'Drzewnej'? ...D. wychu
|
|
: BIG_NJ ... nie wiem czy jak masz te 14 lat to czy powinienes sie polityka interesowac... zawsze ludzie beda plakac i mowic, ze nie sa zadowoleni z prezydenta...tak bylo, jest i bedzie pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A w Łomży jest Prezydent? ściemka wszystkim
|
|
nie jestem zadowolony poniewaz nic nie robi dla osiedla gdzie mieszkam !!
|
|
tzn? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a p.Prezydent w jakim charakterze był w Ameryce z pilkarzami?
|
|
zły_człowiek co to cie obchodzi ile mam lat ???
|
|
pokażcie mi prezydenta Łomży, czy ktoś taki jest? ściemka wszystkim
|
|
Chociaż nie jestem z Łomży tylko z okolic, to nie jestem zadowolony, bo od kilku lat obiecuje tartan na stadionie, a jak narazie to nie można porządnego remontu dla kopaczy zrobić....
|
|
Wychu, zakochaj się w "Choinie". Nie zapomnę temu Panu "Dni Łomży 2007". No te odczyty IPN i koncerty ŁOK, niom malina. Takich zs.....stych dni w Łomży nie pamiętam i nie zapomnę, zwłaszcza te odczyty IPN (nie wiedziałem że UB i SB-owcy byli wtykami kościoła w strukturach władz PRL). Pouczające. A w Zabrowie poprostu były "DNI ZAMBROWA!!!!!!" Z A M B R O W A. B o tam się pojechałem zabawić, bo "Prezydenci?" "Łomży" byli w komży i IPN-y słuchali jak SB Polskę wyzwalały i "wyzwoliły". Od rozsądku i odpowiedzialności. Niech żyją władze Łomży i ich "Dni Łomży"
|
|
'Have no fear', czuubku - wychu juz nie az tak kochliwy ... przynajmniej juz nie w tych jego 'latach' ...:D. Oczywiste chyba, ze to co przytoczylem to byly takie szybkie me spostrzezenia wzgledem wylacznie prywatnej osoby p. Choinskiego i wcale nie dotyczace jakichkolwiek osiagniec czy niedociagniec podczas sprawowania Jego oficjalnej funkcji. Bo jakby mi tu? Ta role 'ostawilem' po prostu dla ludzi o pokroju 'czuubka', 'Stefanka' i podobnych im ubocznych obserwatorow i z 'szybkim spustem' krytykow nie omieszkajacych sie zaraz dowalic tym przy wladzy przy kazdej pierwszej lepszej okazji, czyli tak typowo ... 'po lomzynsku' :(. Zreszto te moje ostatnie obserwacje wcale nie odbiegaja od poprzednich mych sentymentow wobec calej tej grupki gosci z Lomzy - tak zawodnikow, dzialaczy, jak i kibicow. Po prostu ludzie umieli sie zachowac i zrobili na wszystkich b. mile wrazenie. Ot, co! wychu
|
|
No, szanowny panie,Jesli uznajesz moje zapytanie, ,,w jakom charakterze występował Prezydent na wyjeżdzie z piłkarzami do USA ?,,za wielki nietakt z mojej strony, to faktycznie, masz prawo tak myśleć.)
|
|
Panowie skończcie OT. Tak właściwie, to ten temat powinien być na politycznym. Mój głos: NIE.
|
|
NIE, bo za dużo wchodzi w tyłek księżom
|
|
NIE
|
|
NiE Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |