poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowe informacje o wypadku na Przykoszarowej

Seweryn W. Zdawał sobie doskonale sprawe z tego ,ze cofając pojazdem tym samym odbiera życie dziecku.Sku.....el juz się nie wywinie.Jego czyn pogrążył w smutku dwie rodziny,jego własną i 9letniego chłopca.Dziecko napewno by przeżyło,gdyby tylko było potracone.Co myślał kierowca wykonując taki manewr?!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowe informacje o wypadku na Przykoszarowej

czy to znaczy że on go raz potrącił, a potem cofając przejechał?

Czyli morderstwo z premedytacja ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Powinien dostać za to dożywocie. To było morderstwo z premedytacją. I jeszcze próbował zastraszyć świadków

youngbloodz
wszystkie moje posty mają prawa autorskie ® ... edytowanie, kopiowanie, usuwanie, cytowanie lub przenoszenie bez mojej wiedzy i zgody jest zabronione i karane karą grzywny

To jest poprostu nieludzkie. Nie wiem czym on sie kierował i co go zmotywowało do tak okrutnego czynu.
Biedne dziecko- idąc po bułki, szło po śmierć [*]....

Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*

Cytat z Bezcennej:
"BMW jechało jeszcze kilka metrów, ciągnąc pod sobą dziecko. Seweryn Walendziewski zatrzymał się i włączył wsteczny. Podczas redukcji biegów spadły na chwilę obroty silnika, słychać było wtedy płacz dziecka. Kiedy auto cofnęło, Damian został na ulicy, sprawca odjechał z miejsca zdarzenia."

Ja bym tego sk... powiesił osobiście, choć pewnie byłoby to zbyt humanitarne [*]

PALANTUNIO !

( zdrabniamy jak nigdy )

"Po sekcji zwłok okazało się, że śmiertelne były obrażenia zadane dziecku wtedy, gdy sprawca wypadku cofnął samochód, powtórnie przejeżdżając po ciele 9-latka" - a ja jestem ciekaw w jaki sposób można stwierdzić kiedy jakich obrażeń on doznał...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Cytat:
"Po sekcji zwłok okazało się, że śmiertelne były obrażenia zadane dziecku wtedy, gdy sprawca wypadku cofnął samochód, powtórnie przejeżdżając po ciele 9-latka" - a ja jestem ciekaw w jaki sposób można stwierdzić kiedy jakich obrażeń on doznał..."

Przejdź się do Zakładu Medycyny Sądowej a zobaczysz te sztuczki :) Tylko na czczo idz :)

Mieczkoś ma racje z tym sztuczkami.... a jeszcze większą rację ma z tym: "idz na czczo" :D :D :D :D

Domyślam sie jak to wygląda, ale mnie ciekawi jak można stwierdzić, których obrażeń doznał, gdy samochód 1 raz po nim przejechał, a których kiedy cofał...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Hmm zastanów się chwilę,albo nie,przeprowadz doswiadczenie :) Przejedz opona po piasku pierw do przodu,a obok tego śladu przejedz do tyłu i porównaj otrzymane ślady :)
Piasek na tym przykladzie jest jakby ciałem chłopca,bądź ubraniem jakie miał na sobie a zdjecie tych sladów z ubrania albo ciała to juz bułka z masłem...
Pzdr

Krzyzak i mieczkoś mimo całego szacunku dla Was dziwią mnie Wasze uśmiechy(:D, :) ) - w kontekście tematu tego postu ............ :(

niedawno pochowałem kolegę nieco starszego ode mnie ... i nijak nie mogę pojąć jak można uśmiechać się wobec świadomości czyjejkolwiek śmierci ...

Vlad pisząc post nie poruszałem tematu śmierci tylko próbowałem przybliżyć Torowi wiedze na temat kryminalistyki stad moje usmiechy.
Tor polecam stronę: http://www.kryminalistyka.fr.pl/
Sam jestem jej stałym bywalcem od kilku lat i rozwieje Twoje wątpliwosci :)

A odnosnie tematu to po co mam pisać posty w stylu:"powiesic go" ," na krzesło elektryczne" itp. To już nic nie zmieni.Poczekajmy do wyroku sądowego i wtedy będziemy mogli oceniać karę jako poniesie pan W.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org