Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lidl w Łomży? |
Czy słyszał ktoś że ma powstać w Łomży Lidl?? ula
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lidl w Łomży? |
Lidl w Łomży? a po co? przecież już Leader Price mamy a Lidl jest chyba nawet od niego gorszy. Miastu potrzebny jest hipermarket z prawdziwego zdarzenia a nie kolejne Lidle, Żabki czy Kauflandy. ![]() Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
dura.lex "Lidl jest chyba nawet od niego gorszy" to widac, ze nie byles nigdy w lidlu...ja bylem pare razy w zambrowie...i musze przyznac, ze jest o niebo lepszy lidl od tego bubel szajsa...o wiele lepsze produkty... pozdrawiam... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
|
Nie ma co się ekscytowac jakimiś śmiesznymi Lidlami, w Łomży rzeczywiście potrzebny jest hipermarket, a nie kolejne supermarkety. A jeżeli już chcecie porównywać, to POLOmarket "bije na łeb na szyje" LIDLa.
|
|
A co za różnica jaki jest. Niech się ich i tysiąc buduje. grunt że praca się znajdzie: 1. budowlańcy 2. obsługa sklepu 3. a jak upadną to i rozbiórkarze :) zawsze jakiś pożytek. moim zdaniem najważniejsze jest to rze cokolwiek się buduje. Bo wtedy widać że warto jeszcze w to miasto inwestować. A hipermarket i tak być musi
|
|
@zly_czlowiek ... "to widac, ze nie byles nigdy w lidlu...ja bylem pare razy w zambrowie...i musze przyznac, ze jest o niebo lepszy lidl od tego bubel szajsa...o wiele lepsze produkty..." Nie byłem w Lidlu w Zambrowie, za to w ciągu ostatniego miesiąca byłem dwukrotnie w Lidlu w Warszawie (róg ul. Górczewskiej i Śląskiej). Prawdopodobnie więcej do Lidla nie pójdę ... co do jakości towarów, to nie są lepsze od Leader Price, tylko zapakoawne w opakowania z innym napisem. Dziadostwo jednym słowem. Co do jednego mogę się zgodzić "Lidl jest tani" ... jakość towarów też jest odpowiednia do ceny. Pozdrawiam ![]() Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
auchana niech zbudują i rozbiorą storotkę i bedzie git
|
|
ja byłem w lidlu ale jedynie w Niemczech i przyznam że mało u nas takich sklepów. W końcu wiele artykułów z niemieckiego lidla trafia na nasz bazar :)
|
|
byłem setki razy w Lidlu na terenie Niemiec muszę przyznać ,że mają towar niezłej jakości. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
lidl jest ok
|
|
lidl gorszy od Leader Price,śmiech na sali.
|
|
Nie chodzi mi czy jest gorszy czy lepszy od innych super hiper tylko czy ktos slyszal ze ma powstac ?!? ula
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |