Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mizerna Łomża w „Rolniku” co szukał żony |
Nie oglądam takich seriali, ale nie zgodzę się z opinią osoby, która napisała ten artykuł. Jeżeli w programie rzeczywiście (tak jak jest napisane w tytułowym artykule) było \"zbliżenie bohaterów, którzy siedzą w różach na ławeczce.\" no to mamy mega reklamę na cały kraj, a pewnie i poza nim również. Wtedy te 20 tys zł, które zapłaciło miasto zwróci się wielokrotnie. W serialu, w publicznej telewizji, przed godziną 22-gą puszczają \"zbliżenie bohaterów\" i to jeszcze na ławeczce w Łomży?! Dziś żałuję, że nie oglądam takich głupot. Ale reklama, to reklama. Świetna robota panie prezydencie! Jeżeli jednak jest to literówka w artykule i ktoś w redakcji zapomniał wstawić przyimek \"na\" między słowami \"zbliżenie bohaterów\" (wtedy miało by to sens, bo brzmiało by \"zbliżenie na bohaterów\"), to też mamy dobrą reklamę miasta... Redaktor z Łomży, piszący o serialu z telewizji państwowej nie potrafi logicznie sklecić zdania. Podsumowując. Niezależnie od tego, czy w serialu było \"zbliżenie bohaterów\", czy \"zbliżenie NA bohaterów\" i tak mamy dobrą reklamę miasta. Albo ze scenami rozbieranymi (nie wiem, nie oglądałem). Albo z artykułem o serialu, w którym redaktor chciał wyśmiać (niby) nieudolną próbę promocji naszego miasta przez ratusz. A w efekcie sam wystawił się na pośmiewisko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mizerna Łomża w „Rolniku” co szukał żony |
Jeżeli chodzi o mizerie to ogorki cebulka sól pieprz ocet śmietana ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Nie oglądam, ale.... jak za 20tys. to całkiem dużo tej reklamy było... Pamiętajcie, że program będzie wielokrotnie powtarzany....
|
|
Ale czy ktoś tam wspomniał ze znajdujemy się w Łomży? Czy tylko pokazywano anonimowo? Nie wszyscy telewidzowie znają wszystkie miasta jak swoją kieszeń, nawet łomżyniakom od urodzenia nie wiedzieli że te oglądane sceny w tym odcinku to pochodziły z Łomży.
|
|
Ja to kiedyś oglądałem, ale szczerze mówiąc to jakość spada dość szybko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |