Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
akumulator |
gdzie mogę sprawdzić akumulator w samochodzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: akumulator |
sklep specpart akumulatory łomża ulica broniewskiego 22. chłopaki ci zmierzą akumulator itp, powiedzą co z nim trzeba zrobić- jeśli będzie padnięty to kupisz na miejscu i Ci go za darmola wymienią Adam
|
|
Załozyłes post, po dwóch minutach sam sobie na niego odpowiedziałeś :) Słabe to było miłego dnia:)
|
|
Wszędzie oby nie na broniewskiego ja odradzam mi nie pasuje są lepsze sklepy duże sieciówki. Omijam z daleka.
|
|
miki25 WoT fajnie, że wszystko wiecie- wyobraźcie sobie że nie każdy pisze same hejty- siedzę na forum widze nowy post to odpisuje, tak samo na tym tak samo na innych pewnie panowie są z innych sklepów którzy odradzają wszystkim wszystko- ja kupowałem tu akumulator w sklepie specpart- dostałem ulotkę z 10% rabatem i jestem zadowolony z obsługi i wymiany akumulatora- mieszkam na ulicy Bema- kilka metrów dalej Adam
|
|
byłem dziś z samego rana w tym sklepie Specpart miałem padnięty akumulator- za nowy zapłaciłem 119zł
|
|
Ale parcie na szkło. Opowieści dziwnej treści. daj linka ze zdjęciem paragonu że faktycznie rano kupiłeś ten akumulator to może się uwiarygodnisz. Rozumiem że paragon będzie z dnia 21-04-18 przed 9:30 wystawiony. Nie ma jak to z rana lecieć akumulator wymienić i od razu na forum się pochwalić to się nazywa priorytet pewnie każdy taki ma. XD
|
|
Wszędzie aby nie tam. za 119 zł. to chiński szajs. Zrozumiesz jak będzie skok napięcia i spalisz cała deskę rozdzielczą
|
|
dosłownie ile zapłaciłeś tyle najeżdziłeś
|
|
hej
|
|
Na pewno warto jest wiedzieć o samych akumulatorach jak najwięcej i ja również chcę dodać, że fajnie jest znać jak działają akumulatory bezobsługowe. Na pewno dobrze o nich napisano w https://globegeek.pl/technologie/jak-dzialaja-akumulatory-bezobslugowe i jestem przekonany, że takie rzeczy dobrze jest wiedzieć.
|
|
ZA 119 zł to chyba baterie AA kupiłeś a nie akumulator do samochodu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |