niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy to król czy błazen

Oglądając w dni udzisiejszym w TV Vectra relację ze spotkania wigilijno-noworocznego dla zaproszonych gości u biskupa łomżyńskiego w pewnej chwili operator kamery uchwycił siedzącego na biskupim fotelu jakiegoś napompowanego gościa z głupią miną. Jest lepszy niż Benny Hill. Warto to zobaczyć, żeby się ubawić.
Ja jednak mam pytanie - może to przyszły duchowny i sprawdza jak to wkrótce będzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy to król czy błazen

Czy xero Kaczyniaki pełniący najważniejsze urzędy w państwie
podczas oficjalnych uroczystości państwowych powinni cmokać panie po rączkach.Wśród polityków zagranicznych nie zauważyłem takiego gestu.
I sprawa druga czy polityk reprezentujący cały naród powinien na takich
uroczystościach uginać kolana przed klerem bo i takie rzeczy się zdarzają.
Jest to tylko polska odmienność czy już błazenada?

Niestety te xero jełopy nie dostrzegają faktu że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

leo70 na ktoryms ze spotkan kaczka z rozpedu chcial cmoknac w raczke ktoregos z panow politykow ;)

ministra Radka Sikorskiego

Moze się zapomniał i pokazał prawdziwe oblicze?

hahahah dobre leo70 może w takim razie udało nam się wychwycić tego zakamuflowanego geja o którym tak głośno w rządzie:)

Pewnie można by było nawet nowy klub poselski założyć. Hymn już by mieli gotowy
'' U aa rowery dwa ..."
A propos: Byli od kalki odbijani by od MAŁEGO nie czuli się samotni.

Ten napompowany misiek, o którym pisałem w pierwszej informacji to często przebywa na stacji ORLEN (ul. Piłsudskiego). Chyba przejeżdża tam na kawę i żarcie, bo widziałem kilka razy jak coś żarł. Niech się tuczy, będzie grubszy.

To całe "wigilijnonoworoczne" spotkanie to jest błazenada najlepsza. Oto spędzają zgraję nielubiącą się na codzień i walczącą jak stado wilków i każą im składać sobie obłudne życzenia i jeszcze się cmoktać, a wśród nich stąpa jak kogut nadęty "pasterz" tej zgrai ... pfu, tylko choroby jakieś rozniosą.

Zbych

Zbych: dobrze napisałeś :) każde spotkanie Łomżyńskich "elit" wygląda tak samo jedna wielka klika niedobrze się robi chociaż czasem jest śmiesznie popatrzeć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org