Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najtańsza ksiegarnia w Łomży |
W której księgarni w Łomży kupię najtaniej podręczniki szkolne? Bo wrzesień nieubłaganie pędzi wielkimi krokami :D hmmm?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najtańsza ksiegarnia w Łomży |
matras w venedzie
|
|
Na Żeromskiego- są tam nowe i używane.
|
|
mi potrzebne nowe, dlatego pytam o ksiegarnie..
|
|
w biedronce
|
|
prawda, Veneda onaion
|
|
fanka bocianka To że Ty w biedronce zaopatrujesz się we wszystkie możliwe produkty, bo na inny sklep Cię nie stać to wybacz, strasznie Ci z tego powodu współczujemy :) Nie musisz się swoimi problemami dzielić tu z nami wszystkimi na forum, załóż sobie oddzielny temat, jakiś kącik żalu. I leć bo może akurat jakieś promocje w biedronce. Pozdrawiam i udanych połowów :)
|
|
Na wojska polskiego w okolicy biedronki jest jakaś ___________________________________________________________ NieTylkoOC.pl - ubezpieczenia Proama, MTU, Liberty Direct tel. 501682502
|
|
Dom książki na dwornej
|
|
kiedys najtansza byla w piwnicy w tym ciagu obok szkoly muzycznej. pod szklarzem. ale nie wiem czy jeszcze tam jest bo juz nie musze kupowac podrecznikow. ______________________________________ ... & vice versa!
|
|
tak, caly czas tam jest :) nie wiem jakich potrzebujesz tych ksiazek, ale w Venedzie do liceum NIC nie ma... ewentualnie na zamowienie, ale to tez tylko pojedyncze egzemplarze..
|
|
Zdecydowanie Matras w Venedzie!!!
|
|
Według mnie zdecydowanie korzystniejsze są księgarnie internetowe, szczególnie, jeśli chodzi o podręczniki, zresztą sama zajrzyj i sprawdź ceny http://livro.pl/ksiazki/podreczniki-szkolne-edukacja.html , poza tym dodatkowym udogodnieniem jest to, że księgarnie internetowe są dobrze zaopatrzone w podręczniki przez cały rok, natomiast w tych stacjonarnych często większość dostajemy jedynie w okresie wakacyjnym, przed rozpoczęciem roku szkolnego.
|
|
Ponawiam temat. Jakie polecacie okoliczne księgarnie? Najlepiej z dobrymi promocjami?
|
|
Najlepsze promocje mają zwykle księgarnie internetowe. I to te większe ponieważ one mogą sobie pozwolić na o wiele bardziej znaczące obniżki. Polecam Bonito: https://bonito.pl/ . Po pierwsze jest to największa ksiegarnia w sieci tak wieć jest tam wszystko/. Po drugie mają bardzo fajny program rabatowy (za regularne zakupy otrzymuje się stały rabat). Po trzecie okresowo są tam zniżki na poszczególne wydawnictwa. Teraz na przykład minus 40% na książki wydawnictwa Święty Wojciech.
|
|
Księgarnie internetowe - zdecydowanie. Nie trzeba dużego wysiłku, aby wyszukać w sieci najtańszą ofertę. Pozdrawiam, Emma
|
|
Tak, jak piszą powyżej. Nie ma co szukać stacjonarnej księgarni. W internecie jest o wiele większy wybór i niższe ceny. Od siebie mogę polecić księgarnię Profinfo. Mają darmową dostawę od 50 zł. Pozdrawiam
|
|
Wybierzcie dowolny tytuł książki i sprawdźcie cenę na Livro, a dalej ją porównujcie z innymi księgarniami. Np. w stosunku do stacjonarnej księgarni widziałam już różnice nawet po kilkadziesiąt złotych. Jak dla mnie to kosmos. W internecie te różnice są niższe, ale też będzie to zawsze minimum kilka złotych. A po co płacić więcej za to samo wydanie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |