Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczepienia przeciw grypie |
Prezydent miasta Łomży obiecał. Seniorzy się zapisali. Rozumiem, że polskie Państwo się wykazało, szczepionki zakupione. Wszystko przebiegło zgodnie z komunikatami w mediach ?!! ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczepienia przeciw grypie |
Moja ciotka cierpliwie czeka. Pewnie doczeka szczepionki na koronę...
|
|
prędzej doczeka samej ,,korony,,:)
|
|
Jak za darmo to się pozapisywali, jak trzeba było płacić to chętnych brak. I tak będzie ze szczepionką na covid, jak będzie za darmo to się wszyscy zapiszą, jak będzie trzeba płacić to będzie krzyk, że szkodliwa, że droga, że nie pomaga itp. A do tego zakupy najdroższej w USA, którą trzeba przechowywać w -70 stopniach, po 70 zł, gdzie obok, w ZSRR jest po 37 zł, lub w Anglii będzie po 10 zł, które można trzymać w lodówce domowej. Ale jak się wydaje nie swoje, czyli podatników kasę, to hulaj dusza piekła niema, po nas i choćby potop.
|
|
A ci co się zaszczepią będą mogli przechodzić na czerwonym świetle więc same korzyści jak by nie było!
|
|
|
No i na koniec podsumowanie tematu. Wg mnie tzw. \"czytalność/oglądalność forum portalu\", jakbym to nie nazwał jest zerowe. Drodzy redaktorzy, zauważyliście, ile osób odpowiedziało na mój wpis? Kochani ... do roboty, bo konkurencja nie śpi !! ADALL
|
|
Jacy redaktorzy. Chyba chciałeś napisać amatorzy. Moderatorów też tu nie zobaczysz. Pan Cezary zajęty pracą dla wójta.
|
|
Nie ma nic za darmo. Co to znaczy, że szczepionka będzie darmowa? To znaczy, że wszyscy zapłacą za nią w podatkach! Rząd nie ma ŻADNYCH własnych pieniędzy przecież. Po drugie, zaszczepi, to się może jakieś 20% osób. Pod warunkiem, że nie przeczytają ulotki. Więcej o tym można przeczytać na blogu naodlew.pl. Polecam, jako ulubiony... --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
Nigdy nie szczepiłam się przeciwko grypie i nie zamierzam. Nie zaszczepię również swoich dzieci. Podobnie postąpie ze szczepionką na covid. Co roku w sezonie jesień-zima bierzemy witaminę D oraz Ascolip czyli liposomalną witaminę C. Wcale nie chorujemy.
|
|
Szczepionka przeciw grypie to jest coś wspaniałego. Kocham z takiej szczepionki codziennie korzystać! ________________________________- Praca magisterska o marketingu internetowym
|
|
Te szczepionki w ogóle nie działają. Sam się zaszczepiłem 2 raz i dwa razy zachowałem na grypę. Jak się nie zaszczepiłem, to nie chorowałem. Wielu z moich znajomych też tak miało.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |