Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karta stałego pobytu |
Witam przyjaciel ma w planach staranie się o kartę stałego pobytu, tak, żeby przez dłuższy czas mieszkać w Polsce. chciałabym mu pomóc. Nie wiem jednak, które z informacji znajdujących się w internecie są rzetelne, zwłaszcza jeżeli chodzi o jakąś firmę, która pomaga w rozwiązywaniu tego typu rzeczy. Mam już coś na oku, ale może ktoś mógłby polecić mi sprawdzonych ludzi, którzy za nieduże pieniądze pomogą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karta stałego pobytu |
Najpierw wezcie ślub
|
|
Pomogą w czym?
|
|
Nie bierz ślubu u was wystarczy 3 razy powiedzieć sakramentalne zdanie Będziesz ze mną chodziła...ha ha ha i już po ślubie , rozwód z przyjacielem też bierze się łatwo w ciągu dnia 3 razy sakramentalne ... słowo ROZWÓD i już bież torbę i masz wolność... Ło cie florek... a pracować na utrzymanie kobieta może na dwa sposoby jeden rodzić dzieci...przyjaciel porejestruje za granicą , lub i tu kiepsko widzę praca w agencji np. w Holdingu Roksa ...jak tam chłopaki z cbś cuś wywąchaliście ? bo ja wszystko...ha ha ha
|
|
Jest ciekawe info tu: https://visaandwork.pl/dla-cudzoziemcow/karta-pobytu-dla-ukrainca-cudzoziemca/karta-stalego-pobytu
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |