Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezent na walentynki |
Hej, macie jakies pomysly co kupic chlopakowi na walentynki?Cos fajnego, zabawnego:) Z gory dzieki za pomoc:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezent na walentynki |
a ile chłopak ma lat ? ;)
|
|
Paczkę kondomów
|
|
dmuchaną lalkę albo sztuczną pipkę areczek25
|
|
Myślę, że oboje na tym skorzystacie jak zrobicie sobie walentynkową sesję zdjęciową. Wspólny prezent w postaci np. obrazu lub też kalendarza ściennego z Wami. Mam nadzieję, że rok wytrzymacie jeszcze patrzeć się na siebie co miesiąc ;)
|
|
Możecie też sobie nawzajem kupić dwie takie same koszulki z nadrukiem z tej okazji. Zaproponuj mu to:). Zobacz sobie na fiberya.com jakie ciekawe, a jednocześnie wykonane z dobrych materiałów mogą być takie koszulki. Pomysłów tu nie brakuje:)
|
|
dzieki wam za pomoc:)
|
|
zawsze też możecie sobie kupic niebieskie sondy
|
|
Zbliżają się tegoroczne walentynki ;) Coraz większymi krokami. Mimo, że jeszcze jest trochę czasu to myślę, że warto już pomyśleć nad prezentem - tak aby nie odkładać tego na ostatnią chwilę. Może być to na przykład coś ładnego do dekoracji wnętrza. Przepiękne wazoniki posiada w ofercie Witeks: http://witeks.pl/wazony - na stronie możecie sobie obejrzeć jakie ładne kolorowe szkło oferują. Mają wiele punktów sprzedaży w całej Polsce tak więc jeśli jesteście z większego miasta z powodzeniem możecie sobie wybrać się do ich placówki.
|
|
etno to jest reklama, a na chu...j komu wazon
|
|
Może jakąś modną muchę ? Ta mi wpadła w oko https://recenogi.pl/pl/p/Mucha-knit-czarna-w-niebieska-jodelke/205 zamierzam kupić chłopakowi na urodziny bo ma niedługo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |