Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
suknia ślubna |
witam wszystki Panie ;) MAM TAKIE pytanie gdzie w Łomźy warto zajrzec po suknie ślubna i jak to wyglada cenowo jesli chodzi o wypozyczenie . z gory dzièkuje za odpowiedzi ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: suknia ślubna |
Byłam w kilku sklepach z sukniami ślubnymi, ale tylko w jednym Pani zachowała się jak profesjonalistka, zaproponowała przymiarkę kilku sukien ;-) ostatecznie mimo iż nie planowałam, wyszłam z umową na wypożyczenie sukni ;-) Co do kosztów, to zależy od sukni. Najlepiej zapytaj w sklepie ;-) polecam La Paris :-)
|
|
Ywo nie wiem gdzie Ty chodziłaś, ale ja odwiedziłam niemal wszystkie salony w Łomży i w KAŻDYM mogłam przymierzać dowolną ilość sukni. Obsługa różnie, jedne panie bardzo miłe i niesamowicie cierpliwe, inne już na wejściu odburkują, aż chce się wyjść. Ostatecznie zdecydowałam się na szycie sukni w Zambrowie u p. Ewy Bartnickiej, którą mogę polecić z czystym sumieniem. Suknia szyta od podstaw w cenie lepszej niż wypożyczenie w większości salonów. JA La Paris nie polecam. Ceny sukien kosmiczne. Można znaleźć taniej równie piękne jak nie piękniejsze.
|
|
Również polecam La Paris.
|
|
Animator, masz rację, ale jesli wchodzę do salonu i ekspedientka nie zauważa, że weszłam, mimo iż w tym czasie nikogo nie obsługuje, to taki sklep jest już dla mnie skreślony. W innym natomiast, Pani stwierdziła że każdy fason jest dobry, pomimo iż nawet na mnie nie spojrzała i zajęta była układaniem sukien, a w kolejnym uznała, że za wcześnie na wybór sukni. Dlatego jeśli ktoś mnie zapyta, który salon, polecam La Paris. Kwestia wypożyczyć czy kupić. wolę wypożyczyć i później oddać, niż kupić i nie odzyskać choćby części pieniędzy. A tak z czystej ciekawości ile zapłaciłaś za uszycie sukni?
|
|
Ja również polecam La Paris, profesjonalna, miła obsługa, jestem bardzo zadowolona. Jeśli konkretnie określisz budżet jaki chcesz przeznaczyć na suknię to na pewno znajdziesz coś co Ci się spodoba. ...........................................
|
|
Ywo, w La Paris za wypożyczenie sukni zaproponowano mi 2800... to bardzo duza kwota. Za uszycie sukni w takim stylu zaplaciłam znacznie mniej...
|
|
Ja polecam salon sukien ślubnych na długiej, na 1 piętrze. Nie wiem dokładnie jak się nazywa wydaje mi się ze Modna Panna Bardzo miła i konkretna obsługa. A co do ceny, zależy od sukni oraz która będziesz w niej slubowala. Ja jestem umówiona tam na suknie za 1400, będę szła w niej jako druga. Gratis dostane wybrany welon i bolerko. h0jowe forum
|
|
W salonie na Wojska Polskiego za uszycie wychodzi niewiele ponad 2000 a wypożyczenie ok 1500 więc nie wiem co was tak zachwyca że prawie 3000 to według was tanio? Znajoma używaną suknie wypożyczała jako druga klientka za 800 zł właśnie w salonie Bellisima na Wojska Polskiego
|
|
Najlepiej przejdź się po łomżyńskich salonach, nie jest ich tak dużo, to sama wyrobisz sobie opinię :) ...........................................
|
|
dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;)
|
|
A nie myślałaś nad odkupieniem sukni ślubnej? Ja tak zrobiłam, ponieważ nie chciałam wydawać góry złota na kupno nowej albo wypożyczać ( swoją drogą wypożyczenie kosztowało często dużo więcej niż suknie z \"drugiej ręki\"). Ja dzięki temu za przyzwoite pieniądze kupiłam cudowną suknię projektu Violi Piekut! Kieca zjawiskowa, w stanie idealnym :) Polecam rozejrzeć się na olx albo forach na FB :) Potem również można sprzedać odzyskując część funduszy :)
|
|
Ja się zakochałam w sukni ślubnej, którą oglądałam w salonie Emmi Mariage w Warszawie, oto ona: http://emmimariage.pl/blog/2015/11/18/iris/. Jak Wam się podoba? Żadna inna tak nie wpadła mi w oko... Na szczęście do Wawy nie tak daleko, mają też e-sklep, jak byście chciały sobie poprzeglądać :)
|
|
Dziewczyny, zapominacie o bardzo waznym kryterium, ktore takze wskazuje na cenę - material,z ktorego suknia jest wykonana...chyba nie chcemy czuc sie jak w torebce foliowej ;-)
|
|
ja polecam się nie żenić DD
|
|
Dla gościa to tutaj szukajcie - http://evita.com.pl Tylko trzeba się dokładnie wymierzyć - i naprawdę będzie znacznie łatwiej coś kupić niż na mieście. Wybór większy, ceny lepsze. Popatrzcie po fotkach.
|
|
Dlatego ja zawsze polecam koleżankom i rodzinie żeby wybrali się do prywatnej krawcowej. Uszyje wszystko pod własne wymagania dlatego zawsze dostaje się to czego chce. Salon sukni ślubnych jest dużo lepszy od typowych sieciówek.
|
|
spadaj mendo trollować gdzie indziej debilu jeden.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |