Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miejsca parkingowe dla niepełnosprawnych |
Ostatnio często bywałem w naszym Szpitalu . Dało mi się zauważyć , że co bardziej wypasione samochody parkują na miejscach dla niepełnosprawnych . Z ciekawości spoglądając na przednią szybę nie zauważyłem żadnych odznak zezwalających na korzystanie z tego miejsca postojowego . Czy jest to zwykłe przeoczenie , czy też lekceważenie osób niepełnosprawnych .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miejsca parkingowe dla niepełnosprawnych |
Nie tylko parkują w miejscach dla niepełnosprawnych. Parkują na chodnikach na trawnikach jednym słowem gdzie popadnie ten szpital to jeden wielki burdel. Zmieniają się dyrektorzy szpitala a burdel jak był tak jest.
|
|
Godne uwagi jest też przyzwolenie na cały tabun palaczy, którzy często w szpitalnych garniturach i kapciach zaciągają się dymem przed samym wejściem do szpitala. Czasami samo przejście obok nich może spowodować raka płuc. Ale to przecież szpital :) Może osoby odpowiedzialne, za przyzwolenie na taki stan rzeczy wchodzą i wychodzą innym wyjściem.
|
|
Niektórzy gdyby mogli to by wjechali swoimi samochodami do środka bo przecież ciężko jest przejść 100 m więcej
|
|
@jeniec Idzie dobra zmiana (podobno). Ludzie się bogacą, inwalidzi też. Już nie jeżdżą starymi trabantami, jak kiedyś. Trzeba się do tego przyzwyczaić!
|
|
WSZYSTKIM gamoniom parkujacym bo tak wygodnie zycze by kiedys w zyciu mogli przekonac jak to jest gdy naprwde sie jest niepelnosprawnym a jakis CWANY DUPEK zajal mu miejsce na kopercie
|
|
Szpital znajduję się na terenie miasta, więc Straż Miejska powiadomiona o takim przypadku przyjedzie i nałoży mandat 500 zł, policja także. Każdy ma teraz telefon przy sobie, więc niech dzwoni. Tel. do Straży Miejskiej 86 215 67 56. Jak taki gostek zapłaci to 10-temu powie żeby uważał gdzie parkuje.
|
|
O czym mówisz sami niepełnosprawni nie szanują tych miejsc np Przykoszarowa 36 niepełnosprawny posiada jedną karę a parkuje 2 auta na kopercie ma w d... wszystko
|
|
Assan to ty musisz byc synem tego burdelu.... tak mi sie wydawalo ze taki jelop to tylko w burdelu mogl byc poczety... urbi et orbi !
|
|
Pytanie czy te miejsca są rzeczywiście dla niepełnosprawnych. Moim zdaniem one są źle oznaczona i praktycznie każdy bez żadnych konsekwencji może na nich parkować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |