Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myslicie ze to dobra praca? |
Praca w domu, przed swoim komputerem. Mogę zacząć o której chcę, o której chcę skończyć. To czy pracuję w weekendy zależałoby ode mnie. Forma zatrudnienia: własna działalność. Mały zus 470 zł plus 50 zł koszta księgowości. Koszta prowadzenia firmy również by się znalazło. Zarobki w wysokości 16 zł na godzinę co przy 175 godzinach w miesiącu ( te 8 godzin dziennie) dałoby kwotę 2800 zł. Czyli na rękę : 2280 zł ( ewentualnie odjąć jakiś dochodowy). Co o tym sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myslicie ze to dobra praca? |
Ogolnie git tylko czy pracodawca zaplaci na czas, bo zusy nie poczekaja bigi2004
|
|
daj spokój za te pieniądze, ręko nie ruszył bym nawet
|
|
Masakra ...
|
|
Zapłaci na pewno bo pracę zaproponowała mi znajoma, pracuje u niej tak moja koleżanka. Mam problem bo pracuję na etacie gdzie mam 1500 zł ale mam też urlop. W tej drugiej nie ma urlopu. Z drugiej strony odpadają problemy z dojazdem.
|
|
Ale mozesz ciagnac etat i wladna działalnośc mniejszy ZUS i masz staly dochód. Nie rozumiem jeżeli ktoś pozbywa się krowy dojnej.
|
|
a księgowość 50zł, to gdzie taka tania księgowość..?
|
|
pewnie wystawianie na allegro a pozniej do ciupy na pare lat ,legalne to jest co chcesz robic?
|
|
każda praca w Polsce to dla idiotów
|
|
Ale patrz też na zalety pracy w domu. Nie musisz tracić czasu i pieniędzy na dojazdy do pracy, na ubiór, nie musisz stać w korkach, teoretycznie wstajesz o której chcesz - krótko mówiąc lepiej zarządzasz swoim czasem i więcej czasu możesz poświęcić na niepracowanie, na korzystanie z życia. Jeżeli nie jesteś przekonany do swojego biznesu, to tutaj masz ciekawą dyskusję na temat pomysłów na własną działalność gospodarczą http://www.forum-kredytowe.pl/f142/pomysl-na-biznes-bez-kredytu-84738.html - może coś Ci wpadnie w oko.
|
|
.
|
|
hmm, ciekawa forma zatrudnienia. Chociaż ja bym się chyba obawiała... Osobiście myślę nad jakimś tego rodzaju darmowym kursem w Warszawie, aby potem móc zacząć rozwijać własny biznes.
|
|
nie no pewnie, bo wszyscy chcieliby dostawać po 10 tys na rękę za nic!!!
|
|
Ja jestem dokładnie tego samego zdania co poprzednik. Nic dodać, nic ująć... Jeśli wierzysz, kiedy cię chwalą, musisz też poważnie podchodzić do tego, jak cię krytykują.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |