Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odszkodowanie |
Witam, po wypadku komunikacyjnym chciałabym ubiegać się o należne mi odszkodowanie niestety nie wiem jak mam się do tego zbarać. Może coś mi podpowiecie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odszkodowanie |
Ciężko Ci będzie samej walczyć o godziwe odszkodowanie. Może moja historia w jakiś sposób podpowie Ci, co powinnaś zrobić. Pod koniec poprzedniej zimy miałam wypadek na oblodzonym chodniku. Bo jakiś pacan z mojej gminy zapomniał, że do jego obowiązków należy odśnieżenie tego przeklętego chodnika. Wylądowałam w szpitalu z obitymi kolanami i złamanym obojczykiem. W moim przypadku ubezpieczyciel w przypływie swojej dobroci przyznał mi 4000zł. Co tu robić z takim majątkiem? No i co zrobiłam? Poszłam do prawników z kancelarii Lexa (www.kancelarialexa.pl). Obowiązkiem gminy było odśnieżenie chodnika, a ubezpieczyciela dać mi takie pieniądze, żebym mogła spokojnie siedzieć na rehabilitacji. No to się ubezpieczyciel przejechał, bo dzięki prawnikom dostałam bez mała 4 razy tyle. Dlatego uważam, że samemu jest bardzo ciężko. Idź do prawnika, przedstaw sprawę i dowiedz się, czy możesz coś wywalczyć. Pozdrawiam.
|
|
Ja korzystałam z Helpera i jestem bardzo zadowolona. Duży procent sobie liczą, ale odszkodowanie jakie uzyskałam jest kilkadziesiąt razy wyższe niż te które PZU mi przyznało zaraz po wypadku.
|
|
Pomogła mi ta kancelaria http://www.kompensja.pl/ sprawa jest już w toku, pozdrawiam
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |