piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CUD w Łomży

niedawno do dwóch (można powiedzieć prestiżowych, a już na pewno stabilnych i nieźle płatnych) firm w Łomży ("instytucji samorządowej" i "instytucji rządowej") starała się młoda wykształcona osoba (bez większego stażu pracy) i o dziwo wśród naprawdę wielu kandydatów i tu i tu się dostała (raczej ukończyła jeden kierunek studiów, a charakter pracy i wiedza w tych dwóch firmach jest raczej inny), oczywiście z jednej firmy musiała zrezygnować (w tym wypadku z "instytucji rządowej"),

czy w dzisiejszej Łomży taka sytuacja nie jest cudem?, a może ta osoba rzeczywiście jest rodzona pod złotą gwiazdą (czy tam w czepku), a może nadprzyrodzone siły zadziałały, ja nie wiem

pozdrawiam

ps. szczególnie pozdrawiam cudotwórców

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CUD w Łomży

Takich cudow jest bardzo,bardzo wiele.Objawiaja sie po ogłoszeniu o wolnych etatach .Tak było ,tak jest i tak bedzie.Masz znajomosci masz prace,nie masz znajomosci zostaje comiesieczny podpis w urzedzie dla bezrobotnych.I zadne wykształcenie nie pomoze.
I dzieje sie tak w kazdej istytucji:Urzedzie Miejskim,Policji,Agencji Celnej, Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa itp...

Pozdrawiam

Dyzmir

Widze ze mamy tu kontynauacje poprzedniego tematu jaki rozpetal sie w sparawie dot. "pomocy w znalezienu pracy"

Ja mysle ze to jakis gwiazdy spadaja z nieba i jak sie pomysli jedno zyczenie to sie spelnia..

hmm.. dzisiaj ma podobno byc spore zachmurzenie :/

a o kogo chodzi i w jakiej instytucji?

a tak na prawde ludzie moze i chca miec prace, ale co do czego nie chce im sie pracowac... najlepiej siedzieliby na stolkach i za to brali pieniadze. praca jest tylko trzeba chciec pracowac. mam kilka znajomych AKWIZYTOREK, jest dosc ciezko tak pracowac, ale jak sie starasz nie pracujesz za 600 zl tylko za duzo wiecej

nie bardzo chciałabym mówić o kogo chodzi, bo nie chcę tej młodej osoby "niszczyć" bo ta osoba też potrzebowała pracy, a jak chcecie wiedzieć kto to jest, to może, zaznaczam - może - zapytajcie (też może) przyszłego prezydenta Łomży a obecnie posła tej kadencji

pozdrawiam

Ni mów szyfrem tylko pisz o kogo chodzi może jakiś pseudonim artystyczny

jeżeli poszukasz (w inernecie oczywiście) wyników przeprowadzanych niedawno konkursów jednostek samorządowych i rządowych w Łomży to się dowiesz

albo wrzuć linka albo nie truj d..y bo nikt nie bedzie grzebał po wszystkich stronach szukać konkursów i porównywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
____________________________________-

... & vice versa!

z niecierpliwoscia czekam az pabloz niczym pies tropiciel obnazy te osoby i pojedzie je tak jak pieknie potrafi.

Ciekawe na ile zrobi to mocniej w porownaniu z wyssanymi z palca bredniami z mojego tematu, bo wyglada na to ze ktos zasluzyl sobie na to duzo bardziej niz ja wczesniej.

czekam 'synusku' na popis, pamietaj tez o obrazeniu calej rodziny i otoczenia owych 'krwiopijcow' rowniez proporcjonalnie bardziej niz w moim przypadku, pamietaj o epitetach i oskarzeniach, moze tym razem beda poparte jakimis argumentami.

tylko nie zapomnij w tym swoim zakompleksionym zyciu znalezc mimo wszystko czas na zabawe w wizytatora w mojej sprawie, czekam.

a ja sobie wracam do rozmyslania nad rola prokuratora w spoleczenstwie, wszak zarzut o przestepstwo bez argumentow jest przestepstwem, mowie tu oczywiscie o swojej sprawie

Widzisz, nikt tu nikogo nie obraża, tylko wskazuje pewne fakty, które jak sam zresztą widzisz mogą prowadzić do jakichś wniosków.

A to sumienie delikwenta tak naprawdę go kiedyś osądzi.

Pierdzielenie. Q**** mać człowiek, który dopiero co skończył studia chciałby zarabiac 2000 PLnów na rękę. Nie ma co ja zapierdzielałem w trakcie studiów z meblami na plecach za 700 stów. Potem na stażu za 400. Ludzie wiecie co to jest cierpliwość i samozaparcie. Gdy będę miał swoja firmę nigdy nie zatrudnię złowieka bez doświadczenia za 2000 PLnów na wstępie. Zaczenie od 400 i to na stazu sprawdzi się zostaje.

MoJe ŻyCie To MentoR.

klawikiword, w moim przydadku ja wskazalem fakty, pablozio natomiast nic innego nie robil oprocz obrazania mnie i to mocno, pol biedy zreszta gdyby tylko mnie.
Co do 'faktow' -pabloz nawet niewie co to slowo oznacza, moze zycie go jeszcze zmusi i sobie przypomni

niedlugo oskarzy mnie o spowodowanie topnienia mas lodowych, przyplywy, i zolkniecie lisci.
i bardzo dobrze -kazdy wyssany z palca post krokiem blizej do zadoscuczynienia

Szkoda, że rozmawiać o konkretnym przypadku osoby faktycznie zatrudnionej bez kwalifikacji, posty są pełne domysłów i być może niesłusznych oskarżeń. Dajcie linka do konkursu, zobaczmy kto wygrał, co sobą reprezentuje jeśli to możliwe i wtedy wyciągajmy wnioski.

kaschia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org