Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CUD w Łomży |
niedawno do dwóch (można powiedzieć prestiżowych, a już na pewno stabilnych i nieźle płatnych) firm w Łomży ("instytucji samorządowej" i "instytucji rządowej") starała się młoda wykształcona osoba (bez większego stażu pracy) i o dziwo wśród naprawdę wielu kandydatów i tu i tu się dostała (raczej ukończyła jeden kierunek studiów, a charakter pracy i wiedza w tych dwóch firmach jest raczej inny), oczywiście z jednej firmy musiała zrezygnować (w tym wypadku z "instytucji rządowej"), czy w dzisiejszej Łomży taka sytuacja nie jest cudem?, a może ta osoba rzeczywiście jest rodzona pod złotą gwiazdą (czy tam w czepku), a może nadprzyrodzone siły zadziałały, ja nie wiem pozdrawiam ps. szczególnie pozdrawiam cudotwórców
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CUD w Łomży |
Takich cudow jest bardzo,bardzo wiele.Objawiaja sie po ogłoszeniu o wolnych etatach .Tak było ,tak jest i tak bedzie.Masz znajomosci masz prace,nie masz znajomosci zostaje comiesieczny podpis w urzedzie dla bezrobotnych.I zadne wykształcenie nie pomoze. I dzieje sie tak w kazdej istytucji:Urzedzie Miejskim,Policji,Agencji Celnej, Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa itp... Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Widze ze mamy tu kontynauacje poprzedniego tematu jaki rozpetal sie w sparawie dot. "pomocy w znalezienu pracy" Ja mysle ze to jakis gwiazdy spadaja z nieba i jak sie pomysli jedno zyczenie to sie spelnia.. hmm.. dzisiaj ma podobno byc spore zachmurzenie :/
|
|
a o kogo chodzi i w jakiej instytucji?
|
|
a tak na prawde ludzie moze i chca miec prace, ale co do czego nie chce im sie pracowac... najlepiej siedzieliby na stolkach i za to brali pieniadze. praca jest tylko trzeba chciec pracowac. mam kilka znajomych AKWIZYTOREK, jest dosc ciezko tak pracowac, ale jak sie starasz nie pracujesz za 600 zl tylko za duzo wiecej
|
|
nie bardzo chciałabym mówić o kogo chodzi, bo nie chcę tej młodej osoby "niszczyć" bo ta osoba też potrzebowała pracy, a jak chcecie wiedzieć kto to jest, to może, zaznaczam - może - zapytajcie (też może) przyszłego prezydenta Łomży a obecnie posła tej kadencji pozdrawiam
|
|
Ni mów szyfrem tylko pisz o kogo chodzi może jakiś pseudonim artystyczny
|
|
jeżeli poszukasz (w inernecie oczywiście) wyników przeprowadzanych niedawno konkursów jednostek samorządowych i rządowych w Łomży to się dowiesz
|
|
albo wrzuć linka albo nie truj d..y bo nikt nie bedzie grzebał po wszystkich stronach szukać konkursów i porównywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ____________________________________- ... & vice versa!
|
|
z niecierpliwoscia czekam az pabloz niczym pies tropiciel obnazy te osoby i pojedzie je tak jak pieknie potrafi. Ciekawe na ile zrobi to mocniej w porownaniu z wyssanymi z palca bredniami z mojego tematu, bo wyglada na to ze ktos zasluzyl sobie na to duzo bardziej niz ja wczesniej. czekam 'synusku' na popis, pamietaj tez o obrazeniu calej rodziny i otoczenia owych 'krwiopijcow' rowniez proporcjonalnie bardziej niz w moim przypadku, pamietaj o epitetach i oskarzeniach, moze tym razem beda poparte jakimis argumentami. tylko nie zapomnij w tym swoim zakompleksionym zyciu znalezc mimo wszystko czas na zabawe w wizytatora w mojej sprawie, czekam. a ja sobie wracam do rozmyslania nad rola prokuratora w spoleczenstwie, wszak zarzut o przestepstwo bez argumentow jest przestepstwem, mowie tu oczywiscie o swojej sprawie
|
|
Widzisz, nikt tu nikogo nie obraża, tylko wskazuje pewne fakty, które jak sam zresztą widzisz mogą prowadzić do jakichś wniosków. A to sumienie delikwenta tak naprawdę go kiedyś osądzi.
|
|
Pierdzielenie. Q**** mać człowiek, który dopiero co skończył studia chciałby zarabiac 2000 PLnów na rękę. Nie ma co ja zapierdzielałem w trakcie studiów z meblami na plecach za 700 stów. Potem na stażu za 400. Ludzie wiecie co to jest cierpliwość i samozaparcie. Gdy będę miał swoja firmę nigdy nie zatrudnię złowieka bez doświadczenia za 2000 PLnów na wstępie. Zaczenie od 400 i to na stazu sprawdzi się zostaje. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
klawikiword, w moim przydadku ja wskazalem fakty, pablozio natomiast nic innego nie robil oprocz obrazania mnie i to mocno, pol biedy zreszta gdyby tylko mnie. Co do 'faktow' -pabloz nawet niewie co to slowo oznacza, moze zycie go jeszcze zmusi i sobie przypomni niedlugo oskarzy mnie o spowodowanie topnienia mas lodowych, przyplywy, i zolkniecie lisci. i bardzo dobrze -kazdy wyssany z palca post krokiem blizej do zadoscuczynienia
|
|
Szkoda, że rozmawiać o konkretnym przypadku osoby faktycznie zatrudnionej bez kwalifikacji, posty są pełne domysłów i być może niesłusznych oskarżeń. Dajcie linka do konkursu, zobaczmy kto wygrał, co sobą reprezentuje jeśli to możliwe i wtedy wyciągajmy wnioski. kaschia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |