Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Weterynarz |
Witam. Potrzebuję dobrego i w miarę taniego weterynarza do mojego małego szczeniaka, który ostatnio zbyt dobrze się nie czuje. Ktoś coś poleci ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Weterynarz |
najlepszy w Łomży pan Leończak, miły, zna się na tym, co robi. leczyłam u niego 2 psy. jednemu wet. robił skomplikowaną operację na łapę, przy czym inni weterynarze nie dawali szans. dzisiaj psiak biega jak szalony
|
|
najlepiej poczytaj opinie w google, tam na pewno znajdziesz ich masę i wybierzesz najlepszego weterynarza dla swojego szczeniaczka. A jeśli lubisz czytać ciekawostki o zwierzakach to polecam ci też http://www.popularne.pl/zwierzaki/
|
|
MB ⚡
|
|
ja również polecam Pana Leończaka. Podejrzewam, że mój pies również podpisałby się pod tym czterema łapami :) Przyjmuje na Hipokratesa. Zawsze pomaga mojemu pupilowi, dobrze doradza i przede wszystkim nie \"zdziera\" niepotrzebnie pieniędzy. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.
|
|
Pan Leończuk był zajęty, więc sam skierował mnie do\" Filemona \" na ul, Mickiewicza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |