środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PREZYDENT ŁOMŻY W RADIU BAB

Minął rok od czasu, gdy łomżanie wybrali Jerzego Brzezińskiego na fotel prezydenta Łomży. Jaki był to rok z perspektywy szefa łomżyńskiego ratusza? Tego wszystkiego będziemy mogli się dowiedzieć już w najbliższą środę, gdy gościem Radia BAB będzie prezydent Łomży Jerzy Brzeziński.

Prezydent Brzeziński będzie odpowiadał na pytania już od godz. 11.00.

Oczekujemy na Wasze reakcje z pierwszego roku prezydentury pod nr telefonu 215 11 13. Do Waszej dyspozycji jest także nasz adres e-mail: radio@radiobab.pl. Pytania możecie wysyłać także SMS em na numer 7160. Treść sms a należy poprzedzić słowem BAB. Koszt wysłania sms a to 1 zł + vat .

Radio BAB

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PREZYDENT ŁOMŻY W RADIU BAB

ooo fajnie , a puscicie w przerwie ta piosenke co wczoraj wieczorem , Hip hop taki i spewali tam niezle teksty typu , skur...syny . itp :) prosię bardźio

...ale on już chyba dziś już o tym mówił.....?! w innym radio....!?

---
PGG

Turkowskiego rządy mi się bardzo nie podobały, ale to co robi Brzeziński jest gorsze to błaga o pomstę do nieba. Panie Brzeziński zmień pan sposób rządów.
Pan Brzeziński według mnie jak tak dalej pójdzie to jest prezydentem jednej kanencji i nie wiadomo czy pełnej. Na drugą raczej nie zostanie wybrany. Ludzie będą pamiętać co on dla nich złego zrobił.

wic..... .....tzn. co?

...czy chociaż raz mógłbys operować konkretami?

...ja tam swoje wiem, ale chciałbym wiedzieć co Tobie podobało się wtedy, a co tak nie podoba teraz...? ...i co ludzie będą pamiętać?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

WIC jest świetny tylko w wklejaniu. Co się czepiacie jak próbuje coś sam wyartykuować.

jak widać nie tylko we wklejaniu, ale i w krytykowaniu wszystkiego co inne od jego widzimisiów
ale co się dziwić.... Brzezinski wygrał z hego tatusiem... (tak??)

Tulipan lepiej od Waldemara poprowadził ten wywiad z Brzezińskim.

Słuchacze przynajmniej wiedzą, że Brzeziński po roku czasu już zrealizował swój program wyborczy.

Jak wszystko zrobił co obiecał to powinien teraz kolegom pomóc co go poparli w wyborach np. Lipski, Piorunek itp.

marek

Pan prezydent Brzeziński jest poprawnym prezydentem. W mojej ocenie nie miał większych wpadek, a te co były to określiłbym je mianem choroby wieku dziecięcego.
W roku następnym z całą pewnością będzie lepiej.
Jeśli miałbym coś radzić panu prezydentowi, to tylko to, aby siłą spkoju "olał" głupie ataki części radnych. Oni ciągle nie mogą pogodzić się z faktem, że nie mają władzy. Należy przyjąć postawę, iż psy szczekają a karawana jedzie dalej.
R. Cz.
Do "marka212".
Nie przypominam sobie, aby pan Lipski pomagał zostać prezydentem panu Brzezińskiemu. Pan Lipski startował z listy SLD, a oni jaki i on sam popierali pana Tadeusza Tomaszewskiego.
Czy już po roku nikt tego nie pamięta?

Zgadzam się z twierdzeniem że Pan prezydent jest poprawnym prezydentem i myślę że dopiero się rozkręca, było by to szybciej gdyby nie radni tak mieszali w sprawach. Ale mam nadzieje że kiedyś wszystkich radnych wymienimy na ludzi młody z pomysłami, tego trzeba Łomży!!!! a nie radnych z posadkami i wiecznie na cos narzekających.

To coś dla mnie - młody z pomysłami.
Chyba będę startował.

Może to i racja, że to radni starają się stworzyć taki a nie inny wizerunek Prezydenta. Ale coś im nie wychodzi: padli w NSA, przy banku uwidoczniła się ich wielka niekompetencja, próbowali z SMS-ami, z samochodem.
Widać, że karawana idzie dalej więc pieski niech sobie szczekają.

:-C

Bardzo podoba mi się pomysł pana prezydenta, aby działki, które są spółdzielni zbędne, wróciły do miasta.
R. Cz.
Ps. Trzymam kciuki za pana prezydenta.

W tym temaci drogi R.Cz. podnoszę rękę razem z Tobą. Nikt nie powinien żerować na innych.

:-C

Po pierwsze: Jest to temat ewidentnie do działu politycznego naszego forum.
Po drugie: Forum nie może być miejscem do robienia sobie darmowej reklamy, której Radio BAB bardzo potrzebuje. Zdarzyło mi się kilka razy posłuchać nadawanych tam audycji - pełna amatorszczyzna. Nie twierdzę, że osobiście znam się na prowadzeniu radia, ale po pierwsze nie zabieram się do czegoś, czego robić nie umiem, a po drugie to może szanowni Panowie z Radia Bab nauczą się języka polskiego? Pomijając pomyłki techniczne to nie umiecie się chłopaki wysłowić w Waszym ojczystym języku.

Jak zwykle krytyczny
Mr "S"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org