niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie najlepiej zbadać wzrok?

Gdzie najlepiej zbada wzrok? Nie tylko okolice. Zależy mi na profesjonalistach nawet z daleka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie najlepiej zbadać wzrok?

badanie wzroku to nie jest lot w kosmos...
i robi to okulista !

W Łomży każdy zrobi ci inaczej i będą różnice (testowałam to i nie za darmo) cholera wie kto ma rację. To jakaś kpina z ludzi.
Może lepiej poszukać dobrego i wykwalifikowanego okulisty gdzieś w warszawie i nie tracić czasu i pieniędzy na lokalnych z wątpliwym wynikiem badania.
Ja już po swoich doświadczeniach sobie odpuszczam w łomży.

Jeżeli bardzo ci zależy na profesjonalnych usługach z daleka to polecam Paryż, Genewa, Londyn i Tybet. Broń Boże nie daj się nabrać na te badziewne linki, które wrzucą tu zaraz twoi znajomi. Oni w duupie byli i govno widzieli. Nie znają się na okulistach z bardzo daleka. Nie opuszczają kompa w domu od wielu lat. Nawet nie wiedzą, że w Polsce jest teraz patriotycznie i radośnie, po 500 zł na każdego emeryta, jeżeli tylko wcześniej emeryt przekaże 1000 zł na ojca Tadeusza.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Bys sie tomku zdziwil jak prosta rzecz partacz potrafi zepsuc. Niby badanie wzroku to nic trudnego ale pamietaj ze jak ktos Ci cos spieprzy to oczu sobie nie wymienisz.

Monia- Jezeli jest to podstawowe badanie wzroku to raczej nie kombinuj i idz gdzie wygodnie. Jezeli cos powazniejszego to polecam okulistyczny szpital kliniczny w wawie (placowka przylegla do szpitala praskiego)

Znam bardzo dobry Instytut http://instytutoka.pl/ robią ram kompleksowe badania i wystawiają pełną diagnozę. Mojej kuzynce bardzo szybko zdiagnozowali jaskrę i podjęli specjalistyczne leczenie. Jeśli zależy Ci na ekspertach w tej dziecinie to zdecydowanie polecam Ci to miejsce

No i ogiery poszły w las. Czy one umieją czytać ze zrozumieniem??

// monia65x2 = 130 razy bez orgazmu // szuka lekarzy nawet z daleka, a nie prowincjonalnej Warszafki :(( Podawać adresy tylko zagranicznych klinik, bo ona jest bardzo wymagająca. Do tego stopnia, że o opinię pyta specjalistów na tym forum !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org