Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawigacja GPS |
Witam jaką nawigacje do 350 zł wybrać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawigacja GPS |
Najlepszą !
|
|
Polecam Modecom MX3 Albo MX3HD, nawigacja jest na AUTO MAPIE, ja sam mam Modecoma MX3HD i chwalę sobie, Ziomek
|
|
jakis garmin, bo są do niej darmowe mapy z strony garniak, które są na bardzo dokładne tworzone przez kierowców, prawi co dzien aktualizacje drog i radarów, ale wystarczy aktualizować raz na 3 miechy ---------------------------------------------
|
|
Wybierz nawigację z prowadządzcim przez Hołowczyca wszędziś doprowadzi do celu
|
|
Do wyboru masz dwie opcje: a) urządzenie dedykowane, czyli coś, co jest tylko GPSem i niczym więcej. To trochę kosztuje, ale ma swoje plusy - zawsze masz urządzenie gotowe i specjalnie zaprojektowane tylko i wyłącznie do nawigacji. Poszukaj na stronach najlepiej (rzuć okiem np.: http://www.eltrox.pl/elektronika.html). Ja bym jednak poszedł w drugą stronę czyli: b) aplikacja na telefon - za 350 zł to możesz sobie kupić jakieś porządne aplikacje na telefon, takie z aktualizacjami itp. A najlepiej to nie kupuj, tylko sobie ściągnij za darmochę Google Maps albo Yanosika - jedyny koszt, to trochę transmisji danych - a na to nie wydasz na pewno 350 zł :) wydaje mi się to lepsze rozwiązanie niż kupowanie oddzielnego urządzenia. gdybyś miał jakieś pytania - wal śmiało! ;)
|
|
Telefon + Automapa (na androidzie śmiga aż miło)
|
|
A garmin to ktos jakis konkretny model poleci, bo slyszalem ze firma jest okej jako nawigacja, a i najbardziej mi chodzi o wyswietlacz zeby w sloncu bylo cos widac na niej. Z aktualizacja map jak to wyglada, pytam bo nigdy nie mialem nawigacji?
|
|
A ja doradzę jakąś starszą używkę TomTom-a, bo nowe są nieedukowalne. Spokojnie zmieścisz się w 200 zł i będziesz miał fajny dobry sprzęt.
|
|
Jeśli posiadasz telefon na androidzie to polecam BE-ON-ROAD Navigation. Naprawdę świetna nawigacja i jedna z nielicznych która nie potrzebuje dostępu do Internetu,
|
|
Hej, sporo zależy od tego do czego jest Ci potrzebny GPS. Jeżeli tylko jako nawigacja to znajdziesz na allegro całkiem tanio fajne urządzenia, zresztą większość smartfonów ma nadajniki i dokładne mapy więc kupowanie dodatkowego urządzenia tylko w tym celu mija się wg mnie z celem Jeżeli szukasz nadajników GPS by chronić i monitorować na przykład samochody które masz w firmie to polecam Ci sprawdzenie tej firmy http://www.gpsguardian.pl . Myślę że każdy kto działa w firmie transportowo-logistycznej powinien mieć na wyposażeniu takie urządzenia
|
|
maliszewski na kazdej z garmina masz regulacje jasniej ciemniej. Wykupujesz dozywotnia aktualke map na urzadzenie a jak tylko na polske to sie nie oplaca na necie sa mapki wpisz w google garniak fotoradary + aktualne mapki, aktualizowane kilka razy w miesiacu ---------------------------------------------
|
|
mam nowego tom toma start 40 sprzedam go za 350 4,3 cala albo tom tom start 50 za 400 5cala jak zainteresowany dzwon 503042741
|
|
Mąż kupił ostatnio GanTrack i jest bardzo zadowolony. System w tym urządzeniu nie traci zasięgu anwet w garażach podziemnych. Dla zainteresowanych wysyłam link http://www.gannet.pl/produkty/gantrack/
|
|
a po co komu zasieg w garazu :d ---------------------------------------------
|
|
W powyższym poście poprostu chodziło o pozycjowanie sklepu. Poza tym nie ma nawigacji GPS która działa pod ziemią.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |