Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs makijażu - gdzie i za ile? |
jak w temacie...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs makijażu - gdzie i za ile? |
Może w Żaku? :P
|
|
może :P ale tak na poważnie, był ktoś na takim kursie w Łomży? :)
|
|
poszukaj w olsztynie albo w wa-wie. W Warszawie obecnie jakis chyba trwa a koszt okolo 2000 zl + zakwaterowanie na miesiac bo nie ma sensu codziennie dojezdzac
|
|
Pani Kasia Serafińska prowadzi takie kursy i wcale nie tak drogo :)
|
|
wolałabym taki kurs w łomży, na codzień pracuję dlatego nie ma mowy o miesięcznym wyjeżdzie do warszawy
|
|
a po ile? i ile godzin?
|
|
Z tego co się orientowałam to liczba godzin jest uzależniona od poziomu Twojej nauki, ile Ci czasu zajmie przyswajanie wiedzy, więc pewnie nie mniej niż 15 h, a cena to zależy czy miałby to być kurs z certyfikatem czy bez :) O dokładniejszą cenę pytaj p. Kasię :)
|
|
dzięki :)
|
|
Nie ma sprawy :) Jak chcesz odezwij się do mnie na maila: eveline2412@wp.pl podam Ci więcej szczegółów.
|
|
wszystko już wiem, jeżeli ktoś jest zainteresowany, fajnym kursem w dobrej cenie, to zapraszam do kontaktu na maila frick@autograf.pl, 30h (makijaż codzienny, ślubny, biznesowy i inne) a cena w zależności od ilości osób, ale zapewne ok. niż 400zł (certyfikat w cenie) kurs będzie odbywał się w blokach 4 godzinnych, popołudniami ( i mi to pasuje :))
|
|
a i małe sprostowanie, nie będzie to kurs u p. Kasi, ale żeby nie być posądzoną o reklamowanie kogokolwiek, zainteresowani niech piszą na wyżej podanego maila
|
|
czy ktos sie orientuje jak to jest aktualnie z kursem makijazu i kursem manicure? Manicure widzialam, ze jest w zaku 40h i w cosmeo 4dni, ale wiecej szczegolow poza tym co pisze na ich stronach nie znam...
|
|
chlopaki z nocki za darmo makijarz robia do koloru do wyboru cala gama odcieni
|
|
makijaŻ gamoniu i jak masz cos glupiego pisac to lepiej nie marnuj klawiatury ;)
|
|
Sherlock robil taki kurs w Farmalu,zaocznie. Wstydzil sie burak pokazywac na oczy dlatego zaocznie.
|
|
Autor: kitek muuuuuuu Autor: siwysiwykoniu hehehe
|
|
Sherlocka rodzinka zapisala do fundacji MAM JARZENIE. Po tym jak kilka razy po wysluchaniu dobrego kawalu zaczal smiac sie dopiero po 4 godzinach.Po takim czasie skumal o co chodzilo w tym kawale. Wogole jest bardzo bystry.Jak mial 8 lat to powiedzial TATA.
|
|
Autor: siwysiwykoniu ty to bystry chlopina jestes hehehe
|
|
czy ktos cos wiecej wie lub na taki uczeszcza/uczeszczal? w zaku sami nie wiedza czy prowadza taki kurs, chociaz na stronie jest taka informacja, a poza nimi ktos jeszcze prowadzi kurs manicure, pedicure? hybrydy, zel, akryl i inne?
|
|
Ja widziałam w necie dużo dobrych opinii o tym kursie makiajżu http://www.agrosalon.pl/kurs-makijazu/. Tylko on w Krakowie, więc trzeba by dojeżdżać, ale czasem warto poświęcić czas na dojazd, jak kurs jest fajnie zorganizowany i na poziomie.
|
|
Raczej inne okolice, kilka solidnych szkół masz w Warszawie. Takie szkolenie trwa kilka tygodni, ale na spokojnie w tym czasie opanujesz wszystko co jest ci potrzebne do wykonywania tego zawodu.
|
|
Dobre kursy makijażu robią w Akademii Good Look w Warszawie, byłam na kilku i dużo się nauczyłam. Widziałam że teraz za kilka dni zaczynają kursy makijażu okazjonalnego, 50 godzinne, takie dla kosmetyczek. Chyba też się wybiorę, bo atmosfera zawsze fajna jest.
|
|
Ja specjalnie jeździlam do Warszawy do Beauty Lux. Tam kurs wizażu jest przeprowadzany naprawdę profesjonalnie. Wiele można się nauczyć, a nie tylko dostać papierek, a na tym mi zależało.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |