Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tesco oszukańcy |
Miało być cola, sprite, fanta po 15 zł za 4x2l, a wyszło za 19,93zł, gdzie moje 4,93zł !!! Tak nie może być
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tesco oszukańcy |
Reklama robi swoje co? A przy okazji nauczysz się matematyki ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Konsul on matematyki a Ty ortografii jak już kiedyś Ci pisałem. Ale widzę postępy. Brawo
|
|
Dlatego zawsze sprawdzam kupowane produkty na czytnikach cen zawieszonych na ścianie, już nieraz się naciąłem na MEGABOMBOWE ceny :) auto złom września
|
|
zamiast marudzic na forum trzeba bylo isc z paragonem po odejsciu od kasy do biura obslugi klienta... zwracaja roznice jak cos sie nie zgadza. zbychgmateja sprawdzenie ceny w tym wypadku nie pomoze bo rabat naliczany powinien byc przy kasie.
|
|
kij im w ryj
|
|
też zawsze sprawdzam po odejściu od kasy bo niestety kilka razy na paragonie było co innego niż podają w promocjach.
|
|
Stały numer takich sklepów ( nie tylko Tesco) polega na tym, ze informacja na półce promocyjna, a przy kasie, stara cena. :) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
też mi sie zdarzyło coś takiego i to własnie w tesco, inne sklepy robią dokładnie to samo, ale tesco chyba wiedzie prym pod tym względem:)
|
|
Dlatego trzeba robić zakupy w małych sklepikach i wspierać lokalnych. A nie dawać zarobić sieciom, które nawet nie płacą podatków w Łomży i wycinają z rynku swoich. Kiedy to zrozumiecie ?? Weźcie sprawy w swoje ręce
|
|
to niech moi stana sie konkurencyjni dla sieci.. dlaczego mam wspierac lokalnych jesli oni maja nie powazne ceny .
|
|
podstawowe pytanie czy z półki wiozłeś czteropak, czy cztery pojedyncze butelki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |