Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Operacja łąkotki w Łomży? |
Witam, czy ktoś w łomżyńskim szpitalu miał operowaną łąkotkę? Chciałem spytać o fachowość zabiegu, czy po nim nikt nie miał żadnych komplikacji? Pytając wprost - czy łomżyńscy chirurdzy nie są partaczami, jeżeli chodzi o operację tego typu? Czy lepiej zapisać się na operację do innego szpitala, w innym mieście? Pozdrawiam. No pain, no gain.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Operacja łąkotki w Łomży? |
Z tego co wiem to nie w Łomży. Tylko w Wysokie Mazowieckie
|
|
A czy mógłby ktoś odpowiedzieć z autopsji? Ponieważ ja też coś tam słyszałem i coś tam wiem, ale chcę podpytać ludzi, którzy przechodzili ów zabieg w naszym szpitalu. No pain, no gain.
|
|
\"Naszego\" nie polecają
|
|
polecam Wysokie Mazowieckie, Łomżę nie mc
|
|
W ,naszym, to to samo co by operację wykonał dr.Alban
|
|
A ja miałem robiona własnie w Łomży przez dr.Wiśniewskiego kilka lat temu i jestem zadowolony.Niestety kolano jest taką częścią ciała że nie da sie go naprawić raz a dobrze.Uszkodzona łękotka odzywa się bólem raz na jakis czas ale pomagają wtedy zastrzyki w kolano.Także z czystym sumieniem polecam dr.Wiśniewskiego.
|
|
Ja miałem w Ostrołęce robioną artroskopie. Lekarzem był pan Gadomski. Wszystko bez żadnych powikłań. Bardzo dobry ortopeda.
|
|
Miałem zrobioną w Łomźy nie ma źadnych Nawrot bólu
|
|
mid_m dlatego jest wg. ciebie ok bo tobie operowano łękotkę a nie łąkotkę.
|
|
Siwy łękotka to to samo, co łąkotka, mały lapsus językowy, który się przyjął. No pain, no gain.
|
|
Lapus to z ciebie jest dobry
|
|
Z Ciebie za to kiepski polonista. Wracając do tematu - czy w szpitalu łomżyńskim warto zapisać się na zabieg do dr. Wiśniewskiego? Czy lepiej odpuścić Łomżę i odnośnie zabiegu wybrać szpital w Wysokiem Mazowieckiem, Białymstoku bądź w Warszawie? No pain, no gain.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |