Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paradoks - POLACY GÓRĄ |
Teraz uświadomiłem sobie jaki mogę być nudny. Wszak kogo mogą interesować wywody kudłatego polaka o niskiej ozdobności a do tego w okularach o Ameryce. Wszak dla mnie zaskoczeniem może być fakt że.... w tutejszej wypożyczalni video przy irving park w chicago jest piękne dziewczę. Ciemna cera, czarne kręcone włosy, brązowe oczy... Uroda według mnie: a) amerykańskiej mulatki, ja obstawiałem 70% na to, a 30% na krajankę sofii Loren od makaronu Malma, b) Mariusz stawiał na ognistą Hiszpanke.... a Ona... póżniej o tym... Tyle się mówi o złej opinii o Polakach w świecie.... Tutaj jest inaczej, amerykanin wie że Polak raczej zrobi robotę dokładnie, i dlatego woli Polaków od innych narodowości. Ja pracowałem przy oknach i dachach.pewnego dnia (monday) pracowałem u Brada Simona - designera czyli grafika. zamieniliśmy parę słów. wyobrażcie sobie moje zdziwienie gdy następnego dnia na interwju o pracę w gazecie spotkałem jego... A wyobrażcie sobie jego zdziwienie gdy pracę dostałem Ja - polak z montażu okien a nie On. W Piątek idziemy na Piwo - ja proponuję Tyskie... bo Polskie.... Ja jestem z Polski, kocham Polskię , a owa piękna dziewczyna jest z Katowic... Najlepsze w tej Ameryce jest z Polski. Bądzcie dumni... I jak was nudzę napiszcie - dasto@hi.pl Pozdrawiam... (może pisać bardziej poważnie?)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paradoks - POLACY GÓRĄ |
to mi wyglada na uzytkownika PALTALK-a , ( taki program do rozmow glosowych przez siec ) z tym ze siedza tam na polskich kanalach polacy w roznych czesciach swiata i placza jak to Polske kochaja i jak to im teskno. A wiec wracajcie ludzie i nie rozpaczajcie
|
|
Powiedz mi coś. Czego oczekiwano od ciebie? Znajomości oprogramowania, praktyki, uzdolnień plastcznych (języka chyba nie po to polska redakcja). Pytam o to bo pytałeś kiedyś o instrukcję do Quarka. Pozdrawiam. ADALL
|
|
cały czas chętnie czytam twoje posty i proszę o więcej. Tych o USA. voyager
|
|
Na Tarczyna! Tęskno mi do tych łąk zielonych, do pagórków i dolin rzek, teskno mi do ludzi których znałem, i tak bym rzekł: przyjeżdżam! Ale kto mnie tam powita? Korupcja i sromota, psudodemokracja, zapaść gospodarcza, a w rządzie hołota! Służba zdrowia w upadku, edukacja kwiczy, patriotyzmem się nie najem, w ukojoną tęsknotę się też nie odzieję, lepiej poczekam tutaj, mam jeszcze nadzieję! --- PGG
|
|
Fiu, fiu. Widzę Kefas, że na spotkaniu bywalców forum 4lomza.pl w "Polonezie" było sporo tego francuskiego wina. Hihihihihi. Pozdrawiam. ADALL
|
|
Adall odezwij sie na dasto@hi.pl Pozdrawiam DaSto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |