niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBRY warsztat blacharsko-lakierniczy

sorry, wiem że było już tu dziesiątki podobnych tematów ale szukam AKTUALNYCH informacji gdzie FACHOWO i bez zbędnych problemów wykonają mi usługę, dobry i wcale nie musi być tani, szukam profesjonalisty nie taniego partacza a wiadomo, dobry się i ceni

kogo polecacie a kogo unikać ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBRY warsztat blacharsko-lakierniczy

Napisz coś jeszcze bo wprawiasz mnie w dobry humor, a akurat siedzę sobie dziś w domu i nawet nie masz pojęcia jaki pocieszny z ciebie wariat, wypisując bzdury jedna za drugą.
Rozumiem że siedząc teraz przed komputerem zarabiasz krocie, sprawdzając różne kursy walut i wahania giełdowe hehehe.

boski i tylko tyle masz do powiedzenia w temacie?
dzieciaku, przestań trolować! ten sam tekst wkleiłeś już kilku innym autorom w różnych tematach :):):)

ty zostales wyrozniony:))))

napisz jakie auto masz

D&D auto w Chojnach

SAWICKI SYLWEK, RAKOWO BOGINIE, TEL.797237640

Polecam p. Krzysztofa w Nowogrodzie ma komorę ciepłownicze nr. Tel. 862175511

Tylko i wyłacznie MG targoń w Niewodowie.

&zonk znów założyłeś kontrowersyjny temat żeby móc się kłócić.. Pewnie ci się nudzi..Napisz jaki masz problem i w jakim samochodzie - wtedy każdy kto będzie ci doradzał weźmie to pod uwagę a nie w ciemno reklamował swoje miejsce pracy :)

wiśnia, tyś zawsze taka głupia sama z siebie, czy ktoś ci za to płaci?:):):)
chciałaś jak zawsze się dołożyć i znów wyszłaś na blondi idiotkę !!!!!!!!!!!!!!!!

jaki mam problem z samochodem? hahaha aż, qwa czy ty nie potrafisz przeczytać i zrozumieć prostego tekstu pisanego?
wyrażnie napisałem : szukam warsztatu blacharsko-lakierniczego! durna babo jakbym miał do roboty silnik, szukałbym silnikowca, elektrykę - szukałbym elektryka samochodowego !!!

a i co to jest za różnica dla FACHOWCA z PROFESJONALNYM zapleczem/warsztatem JAKI TO JEST SAMOCHÓD ??????
jaka marka ? hahahaha gdyby to była \" ciężarówka \" to bym to wyraźnie napisał

może ty miałaś na myśli \" resoraki \" do lakierowania ? HeHeHE i nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz \" zielonego \"pojęcia, twój rowerek to pomaluje i malarz pokojowy :):):)
oj, głupiaś ty, chciałaś się mi odgryźć i znowu ZONK !!!!!

W odgryzaniu to ty &zonk jesteś numer jeden a nie ja, nie mnie nazywają przygłupkiem, debilem, idiotą i jeszcze innymi określeniami że aż wstyd przytaczać - wystarczy wejść na forum Polityka i zobaczyć jak ujadasz i jak cię traktują współrozmówcy :)

Szukasz warsztatu blacharsko-lakierniczego bo komuś przygwiździłeś? A tak..widziałam jak przy lidlu jakiś dziadek wyjeżdżał i poobtłukiwał kilka samochodów.. Im nic a twojego trzeba odholować bo odpadł zderzak :)

Dla FACHOWCA z PROFESJONALNYM zapleczem/warsztatem ważne JAKI TO JEST SAMOCHÓD, jaki rocznik itp bo być może twój nadaje się już tylko na złom i nie każdy chce się babrać naprawiając starego pordzewiałego trupa :)

Jeziorko J.Stec

:):):):):):) wiśnia,
ostatni raz ci tu odpiszę , bo przyczepiłaś się jak gowno do dopy,

znaczenie to ma dla partacza robiącego chałtury w szopie na twojej rodzinnej wsi, który ma się za \" fachowca\"
jakbym miał starego złoma, to szukałbym tak jak ty zawsze TANIO a nie wyraźnie pytał, że poszukuję dobrego i nawet ceniącego się fachmana, by wydawać dużo kasy na połatanie i pochlapanie lakierem starego podrdzewiałego trupa !
cóż, ty tylko takie warsztaty odwiedzasz :)

a tak zawsze \" brylujesz\" w tematach : gdzie najtaniej kupię lub zrobię :)
udzielaj się dalej , jak dotychczas w tematach o szmateksach, kebabach, tanich jatkach, zagubionych pasch czy dalej dopytuj się o kolejki do rejestracji w PUPie a poważniejsze tematy lepiej ty zostaw dziewczyno, bo myślenie nie jest twoją specjalnością hahahaah

już apogeum twojej głupoty sięgnął dna i te dwa/trzy twoje wpisy na politycznym, to śmiech na sali,
babo weż się lepiej do garów, bo na polityce to ty się też znasz jak świnia na gwiazdach :):):)
już ci kiedyś napisałem, że tobie : kury szczać prowadzać a nie politykę robić!!!!!!

wiesz chociaż czyje to słowa ? :):):):):):)

Czyje to słowa? Mojego dziadka który mówił tak do sąsiadki :) A jej mąż to stary chamuć który dorwał się do neta i wypisuje głupoty zmieniając nic z zezowatego szcześcia na Egzorcystę a teraz na &zenka :)

Ostatnio to ty brylowałeś w temacie gdzie najtaniej fryzjer męski, tusz do drukarki i najtańsza apteka :)

Nie odpisuj już mi ani innym których non stop obrażasz bo znów ci złoją tyłek jak ten z kolna co go poszukiwałeś bo ci na forum nabluzgał i będziesz się głowił nad następnym nickiem.. :)

Dotrzymaj słowa i nie odpisuj. Poradź się znajomych gdzie wstawić auto do naprawy chyba że nie masz znajomych i aż musisz na forum się radzić... :) Najle[piej anonimowo, zgadza się bo takiemu znajomemu jak ty to tylko najgorszego partacza można polecić hahaha
Żegnam

*nick

dobra wiśnia, widzę, że zajechałaś temat i raczej mało kto tu już coś będzie chciał napisać, więc :

ty masz naprawdę z głową coś nie tego, skąd ci takie głupoty do tej pustej bani przychodzą ? hahaha
ktoś coś głupiego tu napisał a ty dalej powielasz bzdury, mnie to tylko śmieszy :)
bredzisz coś o jakimś dziadku egzorcyście przy Lidlu, który urwał zderzak hahahahaaha!
... jakiejś babce sąsiadce z Kolna ect
nigdy nie pisałem w tematach o : \" ... najtaniej fryzjer męski, tusz do drukarki i najtańsza apteka :) \",
tak więc nie wymyślaj kolejnych bzdur albo podaj link gdzie i kiedy i w jakim temacie to było ! hhahaha
- ja mogę przytoczyć twoje posty z wielu tematów gdzie zawsze wychodziłaś na idiotkę :) zresztą kto tu częściej zagląda, to jest zorientowany i ma wyrobione zdanie o twojej dziecięcej głupocie

dziewczyno daj sobie siana i nie kompromituj się więcej,
chciałaś jak zawsze się dołożyć i znów wyszłaś na blondi idiotkę !!!!!!!!!!!!!!!!
LOL !!!!!!

jednak odpisałeś...wiedziałam

&zonk to ten tuman co się kłócił z tym z kolna i jakaś nawet sprawa karna z tego była?

serio????? była sprawa karna? Ciekawe kto został ukarany bo tu na forum to ostro było.... a słownictwo to nie daj bosze...

a to macie teraz problem, bo ja jestem z Kolna hahahahaa:):):)

LOL!!! !-) ty masz naprawdę z głową coś nie tego, skąd ci takie głupoty do tej pustej bani przychodzą ? hahaha
ktoś coś głupiego tu napisał a ty dalej powielasz bzdury, mnie to tylko śmieszy :) gdyby głupota miała skrzydła fruwalibyście pod sufitem !!!!!!!!!!!!!!

Trzeba się z Radkiem z Kolna skontaktować, podawał tu namiary do siebie, i zapytać jak sprawa się zakończyła.. Miał go pobić.. Już to widzę...ha :)

zal

Zonk to jeden z kilku lokalnych frustratów zasłąniający się quasi-humorem.

Pytanie jest ciekawe - sam mam youngtimera potrzebującego blacharza.

Co za tępaki leśne ;), w byle jakim temacie się kłócą.
Przyjedz do Waldka na Elżbiecin, może nie ma jakiś mega warunków, ale jak się za mocno nie będziesz targować to porobi dobrze.

koleś, ja się nie targuję, czy tzw :\"element \" będzie kosztował 400 czy 600 pln, ( a to tu w naszych realiach , raczej górna granica ) zapłacę i NAWET 700 od elementu, byleby tylko robota była wykonana fachowo !!!!

ILE masz tych tzw \" elementów\" ? 3 -4 ? i po powiedzmy 100 zł drożej na sztuce hahahahaaha !
\" przepłacę \" 300 -400 złotych ? :):):)

a jakość usługi to się nie liczy ? za te niby zarobione grosze ????

dupki, to zawsze szukają TANIO i DOBRZE a tak się nie da !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org