niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rejestracja pup lomza

Witam. Orjentuje sie moze ktos z was o ktorej trzeba byc pod urzedem zeby moc sie zarejestrowac?? Dzisiaj pojechalem tam okolo godziny 7 rano i juz nie bylo numerkow dla klientow a jedna kobieta powieziala ze od 2 stala w kolejce. Czy to mozliwe zeby trzeba bylo tyle stac? Ile numerkow dziennie jest wydawanych?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rejestracja pup lomza

około 20 chyba

Powinni zrobić tak jak w starostwie

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Ja rejestrowałam się w listopadzie numerków było 30. Ja byłam przed urzędem ok 6.30 i bez problemów sie zarejestrowałam ok 6.50 otwierają drzwi i można pobierać numerki. W sumie to zależy od dnia czasami nawet po 8 są jeszcze numerki:)

Ja dzis zaszczycilam swa obecnoscia ten smieszny UP o godz 6 i szoku doznalam iloscia ludzi ! rozmawialam z wieloma mlodymi i oni stali tam od godziny NIBY 4 z minutami.Dla mnie to poczatek kariery z UP i oby szybko sie zakonczyla.
Ja nie zdolalam sie zarejestrowac;/ jutro kolejna próba tez wpadnij bedzie razniej :D

w lutym, ubieglego roku aby pierwszy raz sie zarejestrowac, bylem jako 20 o 3 rano:)))

teraz jest" niby" lepiej.

poje...bało ich?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Numerków dziennie jest 36. Trzeba stać od ok.3-4 podobno dlatego, że w grudniu wielu osobom pokończyły się umowy.

Może ktoś z Was ma aktualne informacje na temat rejestracji w Urzędzie Pracy? Jak to obecnie wygląda? Dalej kolejka, numerki?

http://pup.lomza.pl/ > \"Rejestracja elektroniczna\", kilka formularzy do wypełnienia i na koniec podają ci dokładną godzinę, najczęściej na drugi dzień, na którą masz przyjść do konkretnego stanowiska, bez kolejek, numerków...

Statystycznie bezrobocie gwałtownie nam spadło, realnie znacznie mniej

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=36931

Prawda czy fałsz, więc ktoś tu kłamie, gdzie wy macie te kolejki ?

Algeroth - dziękuję :-)
Sarenka 1988 - statystycznie ;-)

a moze tak by było prosciej zarejestrowac sie przez internet?umawiasz sie na konkretny dzien i godzine.proste

Rzeczywiście proste :-)

Kilka formularzy do wypełnienia. Potem otrzymuje się termin wizyty, najczęściej na dzień następny. I spokojnie omija się ten poirytowany czekaniem tłum na korytarzu.
Polecam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org