Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Multiphare magazyn |
Witam, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej odnośnie pracy na magazynie w multiphare, czy ktoś pracuję bądź pracował w tej hurtowni i może powiedzieć coś więcej? Jaka atmosfera pracy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Multiphare magazyn |
Szefowa tragedia. Właśnie się stamtąd zwolniłam. Wyzysk, wyzwiska i nie płacenie za nadgodziny. Zwalenie winy na wszystkich i na wszystko za źle działający system lub zbyt wolno wydany towar. Nie polecam tej firmy nikomu i przestrzegam przed pracą tam. Powinny się tą firmą raczej zainteresować PiP, PiH, Sanepid i Urząd Skarbowy.
|
|
A CBŚ nie? zadzwoń może jeszcze do Macierewicza
|
|
Do MADANO: W to że nadgodziny nie płacone to nie uwierze bo mi zawsze było płacone w okresie rozliczeniowym i zawsze na czas, już prędzej premia obcięta . Wydaje mi się, że przesadziłaś z wyzyskiem i wyzwiskami , ja to bym ujął bardziej jako pretensje do Ciebie o to, że jest od chu*a zamówień i jeszcze wymyślają promocje nie przystosowane do wielkości tej hali i długości tych śmiesznych nitek (a wina jest tylko i wyłącznie twoja no bo po co zatrudnić nowych ludzi , zatrudnijmy nowych ale w miejsce starych i dalej niech bedzie nocka od 19 do 8 trwała) A nie pomyliło się tobie z PGFem naprzeciwko ?
|
|
Jak to czytam to robię się czerwona ze zlosci szefowa niemożliwe miła inteligena kobieta a przede wszystkim kulturalna nigdy nie słyszałam od niej wulgarne słowa a już wyzwisk. Bzdura. Może pomyliło się z kins innym moze zmianowa lub kierowniczka to co innego. Po co pisać że nie płacą ja wiem ze z każdego grosza się rozliczają . Pracowałam tam kilka lat i uważam że praca jak każda inna a że pracować trzeba to nic nowego nie ma niczego za darmo. Zostać tez czasami trzeba ale gdyby każdy uczciwie podchodził do pracy nie byłoby tego Pozdrawiam cały zespół Multi Pharme
|
|
Ja byłam tam na rozmowie o pracę i nigdy więcej nie wróciłam :D Szefowie to na prawdę masakra oczekują wiele a nic z siebie nie dają.
|
|
skoro firma daje non stop ogłoszenia i temat pojawia się też co chwila na Forum tzn że jest ciągła rotacja co dowodzi że firmie nie zależy na rozwoju współpracy z pracownikami firma swoim działaniem sama daje sobie ocenę ... negatywną sami swoi
|
|
Dajcie spokój sobie z praca w tej firmie,znajoma z Jednaczewa pracuje i mówi co się tam dzieje.Nie płacą na czas,kierowniczka STARA PANNA o wszystko się czepia szczególnie młodszych od siebie kobiet.Kompleksy ma baba bo chłopa nie ma, a już pewnie sporo po 40 z tego co widać po jej wyglądzie.
|
|
Nie jedna stara chciałaby tak wyglądać jak ona w tym wieku
|
|
tragedia
|