Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APEL DO ZŁODZIEJA ZABAWEK!! |
ZŁODZIEJU ODDAJ DZIECKU SKRADZIONE ZABAWKI KTÓRE UKRADŁEŚ WCZORAJ PRZY ULICY WYSZYŃSKIEGO!! Szczyt chamstwa żeby ktoś kradł dziecku zabawki które zostały wystawione przed drzwi w celu wyniesienia do piwnicy!! Ja rozumiem że ktoś nie ma pieniędzy ale wystarczy zapukać i się spytać czy są na oddanie a nie od razu kraść!! Złodzieju jak to czytasz proszę o zwrot zabawek!! Nie wyciągnę z tego żadnych konsekwencji!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APEL DO ZŁODZIEJA ZABAWEK!! |
tam to ich nie brakuje od dawna nastepcy rosna
|
|
zgłoś na policję i nie czekaj na skruchę takiego złodzieja, bo się i tak nie doczekasz
|
|
Dzwoniłam na policję to trzeba pojechać i zgłosić sprawę no ale szanse nikłe i mam się popytać wśród sąsiadów!! To jest nasza polska,bieda i nędza!!
|
|
polska bidna nie jest wszedzie tak samo !!! w ***** bylas gowno widzialas
|
|
Skoro byly wystawione pod drzwiami,to moze ktos pomyslal ze sa do wyrzucenia.Ludzie czasami tak wystawiaja smieci.Nie bronie tej osoby....ale mogla tak pomyslec.
|
|
Diablicaaaa od myślenia to są inni ;) Takie przywłaszczenie cudzej rzeczy to kradzież i tyle. Z punktu widzenia policyjnego czy prawnego jest to zwykłe wykroczenie, gdyż nie sądzę aby te zabawki były warte więcej niż 420 zł ( a taki jest obecnie próg dzielący wykroczenie od przestępstwa). Teoretycznie więc policjant nawet jak złapałby takiego złodzieja to wystawiłby mu mandat np. 100zł ,a jeśli by chciał to mógłby nawet pouczyć :) Prawo się zmieniło ostatnio i obecnie Polska to raj dla DROBNYCH złodziejaszków ;)
|
|
Widzę że tutaj poważnych osób to nie ma..
|
|
Apel do złodzieja napisałam bo nie sądzę aby policja mi pomogła. Nie zamierzam czytać głupich komentarzy! Zależy dla kogo ale dla mnie jest to bardzo ważna sprawa i przykra sprawa!
|
|
blanka czego ty oczekujesz ?? że się złodziej ujawni. Naiwna jesteś.
|
|
po co tam mieszkasz przeprowadz sie na porzadne osiedle
|
|
łomzyk poszukaj sobie forum dla dzieci i tam się udzielaj
|
|
Ja ci radzę wystaw następne, zero myślenia, po co masz mieszkanie, nie zostawiaj na klatce i tyle. Dobrze , że Ci dziecka nie ukradli, a zabawki kupisz drugie i znów zostawisz przed drzwiami. I bardzo dobrze zrobili. Mieszkańcy naustawiają gratów na klatce, że przejść trudno jak idę do znajomych, przecież to nie magazyn . Ludzie trochę oleju dolejcie do głowy! Przegląd czas zrobić bo wiosna za pasem , filtry wymieńcie i powietrze z zimowego na letnie!
|
|
Mietek,dokladnie,od myslenia to sa inni,wiec im to pozostaw.Kobiecy....bardzo trafnie napisane:-)
|
|
Autor: dlaczego_nie o czym chcesz z lomzykiem popisac zobaczymy jaka masz wiedze
|
|
i nie stresuj mnie bo znow bede sie pocil
|
|
i tak po 2 tygodniach ci przyjdzie pismo o umorzeniu strawy przez policje ja tak mialem jak mi pod kamera w auto wjechali i co musialem na wlasny koszt naprawiac bo stwierdzile ze brak dowodow a nawet z kamery zapisu nie wyciagneli lenie oni tylko patrza jakby mandatami cie za predkosc ukarac bo z tego sa pieniadze
|
|
wiekszosc nie lubi zlodzieji jak i zlodziejstwa,a zyja w naszym srodowisku sasiad , sasiadka i o tym co nikturzy wiedza wiec zacznijcie pisac o nich co kradnie czym handluje napewno cos wiecie bo lubieja co niktorzy zlodziejaszki sie chwalic po co dusic to w sobie
|
|
Z Policją to też myślę że nie masz co sobie głowy zawracać.Mi też jakiś czas temu ktoś coś ukradł i przyszło umorzenie po miesiącu, może pomyśl nad kupnem kamerki,zamontuj i znów coś wystaw-a nóż się skusi.
|
|
ja tez tego nie rozumiem, dlaczego ludzie trzymaja dzieciece male rowerki, albo sanki przed drzwiami? przeciez sporo osob chodzi po klatkach i moga krasc, czy na balkonie nie ma miejsca? albo w piwnicy?
|
|
miala zamiar do piewnicy zaniesc to ja wyreczyli
|
|
kitek,mając małe dziecko nie będziesz ciągnął wózka w jednym ręku a w drugiej dziecko! chyba nie masz dzieci. Nawet z braku miejsca tak się dzieję. Nie każdy ma super duże mieszkanie że wszystko pomieści.
|
|
Ta, już ktoś czyhał na twoje zabawki co je wystawiłaś na chwilę żeby zaraz je znieść do piwnicy..pewnie stałe tam ruski miesiąc aż w końcu któryś z sąsiadów się wkurzył i je wypierdzielił do kosza...
|
|
Napisz gdzie mieszkasz to co jakiś czas wyczyszcza korytarz na klatce skoro sama nie potrafisz się tym zająć. I nie pieprz głupot że matki z dziećmi wózków do domu nie zabierają albo nie chowają. Te które nie chce zostać skradzione po prostu sobie radzą h0jowe forum
|
|
Tobie nie chce się gratów do mieszkania wciągać . A ludzie mieszkający nad tobą muszą twoje koromesła omijać :) Wkorwił się ktoś i zrobił porządek , może to ja akurat byłem ?
|
|
W sumie dobrze napisane... klatka schodowa do nie magazyn. Ludzie przeniosą się z wioski i mysla ze jak kupili własne em to razem z klatka podworkiem przed blokiem i miejscami parkingowymi na których stawiają jak swiete krowy.
|
|
artaras swiete slowa, mam 1 dziecko, spacerowke targalam za kazdym razem do domu, skladana jak parasolke, a przy kolejnym gondole lub spacerowke planuje zostawiac w aucie, zeby tego nie nosic i zawsze jest jakies rozwiazanie jesli sie chce
|
|
ładne mi zabawki , znalazłem tam tylko dmuchaną lalkę , dwa wibratory i jakiś zestaw kulek wielkości piłek tenisowych ( ciekawe jak ona to używała?)
|
|
Pierniczenie, że nie da się wnieść dziecka i wózka na górę, że to takie och, och trudne! Mam dwójkę dzieci i ani razu nie zostawiłam wózka na klatce, zawsze wnosiłam go do mieszkania. Wkurzają mnie zabawki, sanki, rowerki, hulajnogi, rolki, zdechłe palmy, buty, śmiecie i przede wszystkim wózki zostawiane na klatkach. To miejsce wspólne wszystkich mieszkańców bloku i nikt nie ma ochoty oglądać czyiś śmieci na klatce schodowej. Blandka - dobrze, że Ci to ukradli, może nauczysz się nie zostawiania swoich rzeczy na klatce.
|
|
Autor: zielona_biedronka i za to cie kocham , buzka
|
|
:D
|