poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pożar w stawiskach

dzieki bogu ze masarnia Mirka G. wczesniej zbankrutowala bo by sie wogle z dlugow nie wykopal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pożar w stawiskach

Może z tego powodu się paliła???

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???

ześ błysnoł intelektem

ale dobre wedliny tam robili

ciekawe czy jeszcze beda produkowac

slyszalem ze tak w garazu... spelniaja wszytskie wymogi sanepidu

-=przemek aka phobia=-

phobia ty sobie zartujesz a tam tyle ludzi pracowalo i rodziny na utrzymaniu maja, zreszta sami wlasciciele tez to przezyli to byl dorobek calego zycia

Ja sobie nie zartuje w zaden sposob, tylko napisales: ciekawe czy jeszcze beda pracowac. Glupie pytanie glupia odpowiedz zadrwilem z Twojej wypowiedzi (czyt. pytania) a nie z pokrzywdzonych przez pozar ludzi.

-=przemek aka phobia=-

Widzę że interesujesz sie stanem kont, Wiesz kto banktutuje, kto nie. Wisz nawet kto ile ma długów i jak sobie radzi z ich spłatą. A tak naprawde to ty w dupie byłeś i ch..... wiesz. A to co piszesz to tylko twoje chore domysly, ktore nie wiadomo czym sa powodowane! Skłonny jestem stwierdzic ze to z zawisci. Bo człowieku czy ty wiesz co znaczy stracic cos na co sie pracowało cale zycie? Śmiem wontpić! A po twoim zachowaniu przypuszczam ze w życiu psu budy nie byles w stanie postawic, no bo jak? Po co? Za co? Dlaczego? I czy ty mozesz powiedzxiec ze ktos spalił swoj dorobek bo zekomo mial tak ogromnie zluzenie? Powiem ci to wprost j e b n i j ty sie w ten pusty łep to moze zacznisz musleć!

popieram przedmowce. szkoda ze ja tego nie napisalem.

pozdrawiam pana cornales!

-=przemek aka phobia=-

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org