czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Który ginekolog lepszy?

Witam. Potrzebuję pilnie zmienić ginekologa i tak się zastanawiam między dr Malinowską i dr Poppe. Może ktoś ma jakieś porównanie? Albo opinie co do prowadzenia przez nich końcowej fazy ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Który ginekolog lepszy?

to do jakiego ty ginekologa chodzisz skoro chcesz zmienic na malinowska ktra obgaduje swoich pacjentów

Chodziłam do dr Załęskiej i jestem mocno nie zadowolona.

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Też chodziłam do Załęskiej i po 2 wizycie zrezygnowałam... Jeśli wybór zostaje wq. wyżej wymienionych to Poppe -jednak to szef pionu i on o wszystkim decyduje, decyzje innych lekarzy się nie liczą.

Nie znam zadnego z ww ginekologów, ale z pełnym szacunkiem moge polecic doktora Bartosza Pękałe, kolejki sa do niego nie male ale to naprawde swiatny ginekolog, cala ciaze chodzilam do niego i nie moge powiedziec ani jednego zlego słowa. Naprawde polecam.

Zdecydowanie dr Poppe!

tylko i wyłącznie dr pijagin, miałam komplikacje w ciąży i dzięki dr mam zdrowe dziecko

A do kogo czeka się najkrócej na nfz? Tutaj liczy się czas.

Polecam Dr. Ścianę na ul Polowej 53 ,http://www.boguslawsciana.pl/index.php/kontakt

Pękała przyjmie Cie w ten sam dzien, tylko z rana trzeba sie zajerestrowac, od 7.30 rejestracja, przyjmuje w poniedzialki, wtorki i czwartki. Naprawde godny polecenia doktor

jeśli chodzi o bardzo dobrego ginekologa to Sokół - bardzo miły, konkretny, zaangażowany w swoją pracy , niestety nie przyjmuje na NFZ jedynie prywatnie 512 452 040

Pijagin lub Sokół

Ja i bez NFZ zajrze tu i owdzie chociaz tylko amatorsko.
Zadzwon jesli chcesz skorzystac 501511126.

Autorka konkretnie pyta o 2 nazwiska :P

ja polecam Dr. ścianę naprawde extra lekarz prowadze u niego ciaze i jestem zadowolona

sciana? nigdy w zyciuuuu...!!!

Polecam Rasputina z Woziwodzkiej.

Jak chcesz donosić ciążę bezpiecznie to nie idz do Malinowskiej!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org