poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
50+

kobietki 50 = zaniedbywane przez meza jesteście tu???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 50+

to nie portal randkowy.

co cieczke masz kocie hahhaa

aa

Chłopak niszę zapełnia. Jakieś bogatsze to i ja bym z miłą chęcią sobie dorobił ;)

Takie kobietki to się szczęśliwie wnukami zajmują a nie romanse im w głowie..! z resztą kto to słyszał żeby w tym wieku małżenstwo rozbijać....żeby tak moja matka tu się zgłosiła to by ode mnie osobiście gągów dostała.

wstydzilibyscie się.

Cóż , każdy odpowiada za siebie. W tym wieku niektórzy panowie wysiadają,. więc co począć pani , która ma potrzeby. Przecież marchewką nie będzie sobie dogadzać ha ha . Żona zadowolona i mąż też, bo żona tego od niego nie wymaga i pełna harmonia .

Swoją drogą mało , który mężczyzna dba o swoją kobietę . Na starość dostaje szału , że żona sprawna i podoba się facetom , a on sprawny inaczej i w łóżku nie ma nic do zaoferowania. Tam , gdzie miłość i wzajemny szacunek nie ma skoków w bok .Słowa przysięgi małżeńskiej (...i nie opuszczę Cię ,aż do śmierci) mają wielką wartość.

Śmieszne są panie które w takim wieku myślą tylko o tych rzeczach w ten sposób...stary zużyty model wymieniają na lepszy..a gdzie miłość, lojalność, honor..? a później i tak ten "lepszy model" zostawia taką szkapę najczęściej gdy kończy jej się gotówka..i na odwrót..a rodziny odwracają sie plecami z pogardą...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org