poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plaża miejska

To brzmi dumnie - ale bardziej pasuje do niej nazwa - plaża wiejska. Chociaż w wielu tzw "wiejskich miejscowosciach" widziałam piękne plaże - z nawiezionym piaskiem, z dużym pomostem - stolikami z zadaszeniem, przebieralniami i zapleczem gastronomicznym. No cóż - jest to wszak wizytówka miasta - widac ją doskonale z mostu :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plaża miejska

no i ?

smoke that shi* like that shi* :D

no i wstyd.

Pomysłowo.

Mam nadzieję, że w tym roku ratownicy nie będą zakłócać spokoju plażowiczom , zmuszając ich do słuchania głośnej i nieciekawej muzyki.

Barney

muzyka?to sztuka,na jednej z polskich plaż ratownik KAZAŁ mi się odsunąć z linii brzegowej,bo zasłaniam mu widok na kąpielisko(siedział na krzesełku.usłyszał potem ciętą riposte,że od tego ma tą wieżyczkę 2m obok.dodałem jeszcze coś od "serca"i mało brakło,a miast urlopu i wypoczynku miałbym problemy z prawem.narzekacie na naszą plaże na "starym moście"?toć taki jej urok,że jest prawie "dzika".bez ratowników też nawiedzali ją ludzie.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Na co komu słuchanie szantów ?? i tak nie zrobią klimatu morskiego bo na plażę przychodzi pełno barachła i brudasów :D:D:D:D:D:D

łomżynska plaża ma już swoją markę L:D:D:D to je taka prawda

Będą Dni Morza, wtedy sobie ponarzekacie, że plaża taka nienadmorska :P Przynajmniej jest przy tym mniej uczęszczanym moście.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org