niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zna ktos wynik meczu?

Jaki jest wynik meczu ŁKS-Wigry Suwalki?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zna ktos wynik meczu?

na 10 min przed koncem jest 1;0 dlanas

Wiedziełem, że wygramy. Brawa dla naszych.

jes! jes! jes!

2:0 :)

2:0 oczywiscie dla? ŁKS-u !!!!!!!!!! :D

a jak reszta czyli 2 i 3 miejsce w tabeli? mam nadzieje ze przegrali:) No panowie i panie czeka nas II Liga ! ciekawe czy sie utrzymamy!?

Jesli w meczu z Dolcanem ŁKS wygra, a Pelikan straci punkty w Mławie to mamy pewny awans do II ligi! A wiec w sobote wszyscy na stadion!!

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

Brawa dla Bałeckiego który znowu strzela w końcówce meczu!!! Brawa dla całego zespółu i w najbliższym spotkaniu świętowanie... niestety mam bierzmowanie w czasie meczu... więc ja nie poświętuje:(

II Liga corrrrrrraz bliżej...

Co sie tak cieszycie tym zwyciestwem a gdzie wy byliscie podaczas meczu w domu pewnie bo co strach nie pozwolił haha

Sie tak nie smiej! bo mi matura nie pozwolila a chcialem jechac! na szczescie ZDALEM najgorsze :D:D:D!!!!!
Pozdro dla maturzystow!!! :)

Widziałam fotorelację z meczu.I przeraził mnie widok płonących szalików gospodarzy!!! mnie tam nie było,ale nie sądzę,żeby to oni-gospodarze-je podpalili. Przeciez to żadne kibicowanie palić szaliki,ale checa ojej-nad tym trzeba płakać,a nie jeszcze zdjęcia publikować =/

Jeżeli z tymi szalikami to prawda - to jest to zwykłe chamstwo. Ci kibice przynoszą hańbę ŁKS-owi.

edy

;)

Do waszych tępych główek - tradycja palenia szalików wrogiej drużyny ma już w Polsce prawie dwudziestoletnią tradycję. Ale skąd wy możecie o tym wiedzieć dzieci neostrady ?

"Tradycja"???!!! dla mnie to żadna tradycja.

"Tępe główki" - nie każdy jest taki mądry jak Ty Ptysiu80 :P. już nawet nie można własnego zdania napisać bo zaraz wychodzi się na "tępą główkę" albo dziecko i jeszcze neostrady :P to po chole** to forum? :P Tradycja to jedno, a co ja o tym sądzę to drugie. a za dzieci to nawet "młodzież" 1 klasy gimnazjum by sie obraziła.

*Benia* co ty tu pier*** palenie szali wrogów to tradycja a od tradycji sie nie odstępuje, a kim ty wogóle jestes zeby krytykowac nas kibiców ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org