Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
silownia |
Hej mam pytanko co sadzicie o tym zeby w Łomży( a wlasciwie w okolicach jakies 3 km od Łomzy) powstal super klub fitness-duzy przestronny z porzadna silownia, zajeciami fitness np.joga, aerobik, pilates, dance itd. Z sauna, porzadnym instruktorem, masazysta, dietetykiem i duzym parkingiem. Prosze o szczera opnie. Natka85
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: silownia |
Pomysl ok tylko czy wypali
|
|
niestety ,ale wątpię czy to wypali. Łomża to specyficzna miejscowość:(
|
|
???????????????
|
|
Jak i jej mieszkańcy...
|
|
Niewiem co to znaczy "specyficzna miejscowosc" w Łomzy nie ma porzadnej silowni tylko male z 2 lub 3 biezniami i slabymi zajeciami fitness a wogole zeby byl jakis trener ktory powie jak cwiczyc to ze swieca szukac. Natka85
|
|
|
No no kurde muszę przyznać, że pomysł całkiem ciekawy i fakt lepiej w łomży jak gdzieś dalej. Jest jeszcze pare miejsc nie wykorzystanych :)
|
|
Mysle ze nie tak daleko wink duzo ludzi jezdzi na silownie samochodem bo sa w dresach, spoceni i przewaznie koncza cwiczyc to jest juz ciemno wiec zawsze lepiej podjechac samochodem. A jest mniej wiecej 1,5 km zalezy z ktorej strony smile, teraz wszyscy jezdza samochedem- wszedzie, niektorzy jakby mogli by wjechali samochodem do sklepu tongue Natka85
|
|
Powiem tak, odkąd jestem w Łomży brakuje mi czegoś takiego. W Białymstoku chodziłam do http://www.maniacgym.pl/, uważam, że jest to genialne miejsce gdzie przy karnecie miesięcznym miałam niemal wszystko bez ograniczeń... pomyśl jeszcze o jakimś basenie rekreacyjnym z hydromasażem, jacuzzi i Aqua aerobik. Ale Łomża jest specyficzna i 3km od miasta to trochę za daleko, lepiej coś na Południu - tam znajdzie się wiele chętnych osób. Pozdrawiam.
|
|
Hej tez w Bialym chodzilam do takiego miejsca ;) I wlasnie cos takiego chcialabym otoworzyc widzialam duzy lokal w Starej Łomzy Natka85
|
|
Poszukaj lepiej na Południu, może jakiś inwestor będzie budował niedługo jakąś nieruchomość - blok mieszkalny i uda się z nim dogadać aby zaadoptował parter tylko pod tą inwestycję lub porozmawiaj z inwestorami, może coś podpowiedzą, ale Stara Łomża to trochę za daleko... ludzie w Łomży są leniwi i nie będzie im się chciało dojeżdżać... zresztą powinnaś przeprowadzić badania... ale nie tutaj na forum... Powiem szczerze, że sama zastanawiałam się nad taką inwestycją ale nie mam kasy.. Pozdrawiam
|
|
we venedzie zrob
|
|
Kolejna siłownia w Łomży to byłby plus, zwiększy się konkurencja i może również inne siłownie podniosą swój standard. a to już byłaby korzyść dla wszystkich :) lokalizacja w Starej Łomży ? daleko to nie jest kto ma samochód to podjedzie w zależności od ceny karnetu i oferty jaką przygotujesz.
|
|
Nie ma szans na coś takiego ...
|
|
@Natka85 Pomysł fajny ale wydaje mi się że Łomża to jest za małe miasto na taki biznes. Sam chodzę na siłownię regularnie od 4 lat i nie wiem jak w innych miastach ale tu ten typ spędzania wolnego czasu jest bardzo sezonowy. Latem pustki poza młodzieżą bądź zatwardziałymi bywalcami podobnie w okresie około świątecznym. Prawdziwy nawał jest zaraz po nowym roku i potem kwiecień/maj czyli sezon "akcja plaża". Ludzie nie mają pieniędzy na karnety po 70-90 zł i często ćwiczą w piwnicach bądź na świeżym powietrzu. Podejrzewam że karnet w takim kompleksie to jakieś 150-200 zł a to nie mało. Istniejące siłownie są wg mnie wystarczające na łomżyński rynek.
|
|
W Łomży mało ludzi chodzi na siłownie, bo one są małe. A jest bardzo duża grupa chętnych do ćwiczenia tylko nie mają miejsca. 3 km od Łomzy to nie jest duża przeszkoda. Wręcz żądna. Jeśli Twój ośrodek będzie duży i będzie miał prawie wszystko na miejscu to odniesiesz prawdziwy sukces. A w piwnicy to się słoiki trzyma czy rower, a nie uprawia sport :)
|
|
jestem bardzo zaa
|
|
:)
|
|
Właśnie taka duża przestronna siłownia jest potrzebna coś na wzór --> Golds Gym z Californii :) Sale do ćwiczeń siłowych -> kulturystyka, dwubój, trójbój,strongman, cross fit, fitness,aerobic,bieżnia,basen, masaże, sauna,krioterapia, restauracja z jedzeniem dietetycznym, sklep z odzywkami wszystko w jednym miejscu :) Przynajmniej taka z 600m2 , obecne w Łomży mają maks 200m2 a dojazd nie będzie problemem nawet dla ludzi z poza miasta
|
|
tylko w łomży, ale nie obok nie każdy jeździ samochodem a mało która pani chciałaby wracać wieczorem do domu przez pole/las.
|
|
a pomysł bardzo dobry- myślę, że byłoby dużo chętnych
|
|
znam kogoś kto wynajmie szeregowo połączone 4 stodoły każda po 600m2 jeśli ktoś chce info to piszcie na email jaworskijawor@interia.pl , bardzo duże pastwisko za stodołami
|
|
Dobrego, porządnego burdelu u nas trzeba. Tu widzę deficyt Coś w tym temacie natka zrób, tylko obsługa mila musi być. Że zgrabna i mila nawet nie wspominam. Taki biznes przetrwa nadchodzący kryzys
|
|
Zgrabna i ładna - miało być
|
|
żeby była zgrabna niech otworzy najpierw dobra silownie;p
|
|
niech ktoś w tym mieście zajmnie się robieniem biznesu na wykonywaniu masazy przez posiadajace do tego odpowiednie wykształcenie osoby. I nie jakieś wymalowane pindy tylko faceci co maja pare w łapach i wiedza jak to robic aby nie zrobic cżłowiekowi krzywdy takim masażem. A wymalowane pindy to moga zająć sie ewentulanie masażem erotycznym lub prostaty bo i pewnie na to bedzie ful klientów. Rimpik
|
|
Akurat erotyczne robią bez większych problemów. Trzeba tylko umiejętnie zagadac i zmotywować ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |