niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Błąka się śliczna psina

W okolicy ulicy Broniewskiego ,Słowackiego od 4 dni koczuje po ogródkach piesek, sierść srebrzysto-szara,podobny jest do owieczki, mały ,może ktoś poszukuje tego pieska.Podchodzi do ludzi i widocznie kogoś szuka,nikt do tej pory go nie wziął. Ja go tylko mogę nakarmić, bo już mam jednego psa.Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany to piesek czeka na pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Błąka się śliczna psina

Jutro rano zadzwoń do Straży Miejskiej 86 215 67 56, albo dzisiaj do schroniska 86 216 31 83 niech pomogą psinie.To ich psi obowiązek !

Trzeba zadzwonić do urzędu miasta i zgłosić : 862 156 786 . Pracownicy schroniska bez zlecenia z urzędu miasta nie mogą psów odławiać.

Zrob zdjecie skoro go karmisz? Moja kolezanka szuka ale nie wiem czy to on :(

"jeden z nas" spokojnie to nie wojna, pies przez pare dni dał sobie radę a i nie szkodził innym to i w niedzielę przeżyje, zadzwoń w tygodniu do urzędu miasta o ile nadal pies będzie się włóczył po Łomży

mam prosbe zrob zdjecie i wstaw czy to jest pieekw typie maltanczyka?

Dlaczego pytasz koko? Jak maltańczyk to byś wziął? Wiem, że drogie :) Jeżeli właściciel się nie znajdzie to mogę go przechować. To szczeniak czy dorosły pies? Zostaw maila albo coś, pomogę.

;)

I co z pieskiem ?

Piesek jest zgłoszony do odłowienia.Dziś był szukany,nie udało się go znaleźć.
Jeśli ktoś go zobaczy to proszę o wiadomość : 608 416 949 .

Dzisiaj widziałem taką małą owieczkę przy Stokrotce...o mały włos jej nie rozjechałem...:( Szkoda psiaka...

Mam nadzieję że psinę ktoś zabrał z ulicy...bo wpadał ludziom pod koła...

Jeśli ktoś zobaczy pieska proszę o kontakt : 608 416 949
Jest zgłoszony do schroniska.Dziś śnieży i wieje.Jak uda się go złapać to nie będzie marzł.

nie maltanczyk tylko w typie i nie wzial tylko wziela, wiadomo co z psiakiem?

Dzięki pomocy miłej pani piesek jest w schronisku.Bardziej przypomina miniaturkę polskiego owczarka nizinnego.Nie ma nic z maltańczyka.
Obecnie jest bardzo zaniedbany,wychudzony,że trudno powiedzieć,czy jest w typie jakiejś rasy.Pod troskliwą opieką będzie ładnym pieskiem.

To dobrze, że chociaz do schroniska trafil. To pewnie ten sam o ktorym pisalam w piatek ostatni. Krecil się kolo Broniewskigo, Slowackiego. Biedna chudzineczka. Mam nadzieje, że szybko znajdzie dobrych, kochajacych wlascicieli bo jest sliczny!

"Nie wierz nigdy rudemu i łysemu. Rudy-wiadomo fałszywy, a łysy mógł byc kiedyś rudy..."

Można prosić o foto pieska?

Nie zrobiłam zdjęcia.Mogę wkleić w niedzielę lub poniedziałek.
Piesek jest bardzo zaniedbany i teraz korzystnie nie wygląda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org