Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Błąka się śliczna psina |
W okolicy ulicy Broniewskiego ,Słowackiego od 4 dni koczuje po ogródkach piesek, sierść srebrzysto-szara,podobny jest do owieczki, mały ,może ktoś poszukuje tego pieska.Podchodzi do ludzi i widocznie kogoś szuka,nikt do tej pory go nie wziął. Ja go tylko mogę nakarmić, bo już mam jednego psa.Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany to piesek czeka na pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Błąka się śliczna psina |
Jutro rano zadzwoń do Straży Miejskiej 86 215 67 56, albo dzisiaj do schroniska 86 216 31 83 niech pomogą psinie.To ich psi obowiązek !
|
|
Trzeba zadzwonić do urzędu miasta i zgłosić : 862 156 786 . Pracownicy schroniska bez zlecenia z urzędu miasta nie mogą psów odławiać.
|
|
Zrob zdjecie skoro go karmisz? Moja kolezanka szuka ale nie wiem czy to on :(
|
|
"jeden z nas" spokojnie to nie wojna, pies przez pare dni dał sobie radę a i nie szkodził innym to i w niedzielę przeżyje, zadzwoń w tygodniu do urzędu miasta o ile nadal pies będzie się włóczył po Łomży
|
|
mam prosbe zrob zdjecie i wstaw czy to jest pieekw typie maltanczyka?
|
|
Dlaczego pytasz koko? Jak maltańczyk to byś wziął? Wiem, że drogie :) Jeżeli właściciel się nie znajdzie to mogę go przechować. To szczeniak czy dorosły pies? Zostaw maila albo coś, pomogę. ;)
|
|
I co z pieskiem ?
|
|
Piesek jest zgłoszony do odłowienia.Dziś był szukany,nie udało się go znaleźć. Jeśli ktoś go zobaczy to proszę o wiadomość : 608 416 949 .
|
|
Dzisiaj widziałem taką małą owieczkę przy Stokrotce...o mały włos jej nie rozjechałem...:( Szkoda psiaka...
|
|
Mam nadzieję że psinę ktoś zabrał z ulicy...bo wpadał ludziom pod koła...
|
|
Jeśli ktoś zobaczy pieska proszę o kontakt : 608 416 949 Jest zgłoszony do schroniska.Dziś śnieży i wieje.Jak uda się go złapać to nie będzie marzł.
|
|
nie maltanczyk tylko w typie i nie wzial tylko wziela, wiadomo co z psiakiem?
|
|
Dzięki pomocy miłej pani piesek jest w schronisku.Bardziej przypomina miniaturkę polskiego owczarka nizinnego.Nie ma nic z maltańczyka. Obecnie jest bardzo zaniedbany,wychudzony,że trudno powiedzieć,czy jest w typie jakiejś rasy.Pod troskliwą opieką będzie ładnym pieskiem.
|
|
To dobrze, że chociaz do schroniska trafil. To pewnie ten sam o ktorym pisalam w piatek ostatni. Krecil się kolo Broniewskigo, Slowackiego. Biedna chudzineczka. Mam nadzieje, że szybko znajdzie dobrych, kochajacych wlascicieli bo jest sliczny! "Nie wierz nigdy rudemu i łysemu. Rudy-wiadomo fałszywy, a łysy mógł byc kiedyś rudy..."
|
|
Można prosić o foto pieska?
|
|
Nie zrobiłam zdjęcia.Mogę wkleić w niedzielę lub poniedziałek. Piesek jest bardzo zaniedbany i teraz korzystnie nie wygląda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |