środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
psiak w Piątnicy

Witam wszystkich!
Właśnie dostałam wiadomość, że na Orlenie w Piątnicy od jakiegos czasu przebywa psina. Czarna, nieduża, garnąca się do ludzi. Niestety, każdy ma ją gdzieś...
Czy ktoś z Was wie więcej o tym biedaku? Ja niestety mieszkam w Białymstoku i póki co nie mogę pomóc, choć bardzo bym chciała.
Może ktoś z Was mógłby go przygarnąć? Chociaż na DT? (dom tymczasowy) ?
Zrobię wszystko, by pomóc w znalezieniu mu domu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: psiak w Piątnicy

Zadzwoń do Urzędu Gminy, albo zgłoś do schroniska. Widocznie znowu jakiś xxx chciał się pozbyć następnej zabawki.

Jak się zgłosi go do gminy to w najlepszym wypadku pojedzie do Radys.

U nas raczej nie znajdzie się dt :( .

właśnie od razu napisałam znajomej o schronisku w Radysach, to nie jest dobra opcja :(
Kurcze, ja dopiero uśpiłam swoje największe szczęście i nie jestem gotowa na psa. Poza tym aktualnie nie mam warunków :(
Pytam znajomych, ale nikt nie szuka akurat futrzastego szczęścia do domu...
A może ktoś z Was/Waszych znajomych?
W sam raz może w poprzednie święta pod choinką był ten pies, a w tegoroczne pojawił się jakiś "JORK" czy inny "SZIJSU" no i kundelek stał się problemem...

W Łomży dt chyba byłby cudem :( .

Ja mam dwa psy.Za trzeciego z domu by mnie pogonili.

Jak ten psiak przebywa tu do jakiegoś czasu, to daje sobie radę. Nie zgłaszajcie do gminy, bo skończy marnie. Niech sobie w spokoju dalej tam żyje, na pewno ktoś go dokarmia. Często chcąc psu pomóc, mozemy mu tylko zaszkodzić.

Moja znajoma, która często przejeżdza przez Piątnicę (również nie jest z Łomży) widuje go od ok. tygodnia. Mówi, że serce pęka patrząc na niego. Śpi na śniegu, dziś wstał do niej cały zasypany :( Podbiega do każdego nadjeżdzającego auta, oczywiście bez żadnej reakcji...
I niestety, orlen mieści się przy ruchliwej trasie, jeśli psina zdecyduje się oddalać od miejsca "koczowania" w poszukiwaniu jedzenia, to po niej.

W Radysach będzie miał gorszy żywot, a wątpię czy ktoś go przygarnie, nie jest to york, na który jest wielki popyt.

psie forum

Julek, nie masz nic do powiedzenia, to zamilknij proszę.
Współczuję Twojemu dziecku takiego ojca. Brzdąc wychowa się w znieczulicy.

Debi, ja pytam wśród znajomych, może znajdzie się dla niego miejsce. Nie myślę o Radysach, bo wiem, co go tam spotka.

Jeśli komuś uda się mu zrobić zdjęcie, można zrobić akcję na fb.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

poproszę znajomą, dziś wracając z Białegostoku ma podjechać i dać mu jakieś jedzonko.

Tankowałam na tej Stacji Paliw pół godziny temu.Rozglądałam się za tym psiakiem,bo chciałam go podkarmić.Niestety nie znalazłam go.

Poszedł na spacer będzie po 15.00.

psie forum

Ludzie, nie chcecie pomagać, to proszę, powstrzymajcie się od komentarzy. Nie rozumiem Was. Podbudowujecie swojego ego tym, że piszecie bzdury w każdym możliwym wątku?

Dziś rano tam był, znajoma często jeździ właśnie rano i go widuje. Dziś przed wieczorem będzie tamtędy wracać, to ma zajechać i sprobować porobić zdjęcia chociaż telefonem.

A może to czyjaś psina, tylko tak ktoś o nią dba? Chociaż wątpię w to. Może po prostu oddala się od orlenu w poszukiwaniu jedzenia i "domu".

Warto jeszcze porozmawiać z pracownikami stacji, żeby nie dzwonili po odłowienie psiaka. Może nie wiedzą gdzie trafi. Jak będą zdjęcia to pomogę robić ogłoszenia.

Jak tylko dostanę jakieś info od znajomej, to od razu tu napiszę. Niestety, póki co pomagam tylko na odległość. Najgorsze, że teraz takie śniegi :( a on bidulek śpi na ziemi...

Ja również widziałam psiaka, jest milutki :) ale niestety posiadam już swojego czworonoga :( a ja zapytam o pekińczyka który błąka się w okolicach Starego Rynku? Czy to jest czyjś psiak i tylko właściciele go tam puszczają samego? czy się komuś zgubił?

a ta psina nie jest z maści do hieny podobna??

psie forum

masakra

przygarnij-kropka
uwolnij-klocka

Julek, no właśnie idź i uwolnij swojego klocka. Zajmij się czymś pożytecznym, a nie pisaniem bzdur na forum. Idź popatrz na swój fajny samochód, którym się tu kiedyś chwaliłeś :)

Psiaka niestety nie ma :( znajoma zajeżdzała i nie było. Sprawdzi w piątek.

Sunia chodzi po ulicy włościańskiej

A NIE JEST PODOBNA DO YORKA BO TU KTOŚ SZUKA??

Czyli tak, jak myślałam, to sunia, która stała się kłopotem. Może zaszła w ciążę?
Zaczyna spacerować, w poszukiwaniu pożywienia. Boję się o nią, wokół ruchliwe drogi :(
Bardzo żałuję, że nie mogę jej przygarnąć :(
Nie znacie kogoś, kto chciałby takiego przytulaka?

Kochani, jeśli będziecie wiedzieli coś na temat tego psiaczka, to dajcie znac.. Gdzie on obecnie się kręci, itp...

psie forum

pewnie jakis mniastowy wywiózł

miastowe majom jorki,w ubraniach chodzom,w lozkach na siennikach spiom,sodomia normalnie ze swiat nie widzial

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ostatnio i tak mało psów bezdomnych. kiedyś było więcej

http://w292.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6ZqvoyahvC0
http://patriota1.blog.onet.pl/2010/08/16/gowno-prawda-nowa-nazwa-dla-powskiej-gazety-wyborczej/

Julek ! jesteś żenua....zajmij się czymś porzytecznym a nie wypisywaniem głupot,jak nie masz co robić to weż kij i gówno bij!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org