Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Blat kuchenny |
Witam ,może ktoś się orjentuje gdzie w Łomży lub okolicach można dostać blat do kuchni z marmuru lub granitu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Blat kuchenny |
spróbuj w zbrzeznicy przed zambrowem po prawej stronie mają pełen wybór
|
|
byłem tam, może jeszcze jakieś inne firmy tak dla porównania cen
|
|
Ostrołęka ul. Targowa
|
|
Przykoszarowa w zakładzie kamieniarskim
|
|
Witam Nie jestem pewna ale zadzwoń pod ten numer 511066296 mieli robić blaty kuchenne od jesieni 2007 Pozdrawiam PS. Zadzwoń w kilka miejsc i zdecyduj gdzie najlepiej i najtaniej
|
|
Witam
|
|
Witam polecam blat z zakładu kamieniarskiego ze starej łomży sama zamawiałam i jestem zadowolona robiłam u nich też parapety to jest na wiejskiej 11 o ile dobrze pamiętam tel 511066296
|
|
GRANIT-OST w ostrołęce. Numer do właściciela 502 291 880 , Pan Rykowski. Polecam, taniej i solidniej nie znajdziesz. W Łomży nie mają pojęcia o dobrym materiale, walą masówkę na nagrobkach i nic pozatym. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez co ty za głupoty opowiadasz jak zamawiałam pomnik to sama wybrałam kamień z jakiego ma być i jak ma być wykonany żadnej masówki mój jest piękny sama go projektowałam ;) trzeba porozmawiać z panem co u niego zamawiasz, jaki chcesz, z jakiego kamienia zawsze doradzą podpowiedzą . No chyba ze pójdziesz rzucisz kasę pokażesz miejsce i potem zdziwiony że pomnik nijaki Pozdrawiam
|
|
luizfernandez nie masz sam zielonego pojęcia jeśli mówisz że w Łomży nie mają pojęcia odnośnie kamienia zastanawiam się jak można w walić zły materiał w nagrobek A może w ostrołęce sami mają fabryki kamienia i sami go produkują najlepszej klasy haha Chciałbym żebyś sprecyzował pojęcie dobry materiał w tym przypadku kamień!!!
|
|
Ludzie ja nie mówie o nagrobku tylko o blacie kuchennym !!! Spojrzcie na temat !! Głową w mur piepsznij sie jeden z drugim i dopiero pisz !! Pokażcie mi w łomży kamieniarza który zrobi blat kuchenny z marmuru np. greckiego thassos z wyciętym otworem na zlew ??? Jestem - juz sobie pomnik postawilas ?? Hmmm super masz plany na przyszlosc hehe. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez jesteś chamowaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz apropo tematu mi w łomży zrobili blat z emperadora i dali radę!!!!!!!!!!!!!!! a ty ile blatów zamawiałeś w życiu i ilu w łomży kamieniarzy ci odmówiło że taki negatywnie jesteś nastawiony ???????????????? ja myślę że jesteś taki chamowaty i masz takie zdanie ponieważ rzeczywiście ci odmawiali ale nie kamieniarze i nie blatów!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozostał ci uraz psychiczny? doradzę ci coś obok stacji BP jest instytucja tam ci nie odmówią skorzystaj to może się odchamisz trochę pozdrawiam
|
|
luizfernandez jesteś chamowaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz apropo tematu mi w łomży zrobili blat z emperadora i dali radę!!!!!!!!!!!!!!! a ty ile blatów zamawiałeś w życiu i ilu w łomży kamieniarzy ci odmówiło że taki negatywnie jesteś nastawiony ???????????????? ja myślę że jesteś taki chamowaty i masz takie zdanie ponieważ rzeczywiście ci odmawiali ale nie kamieniarze i nie blatów!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozostał ci uraz psychiczny? doradzę ci coś obok stacji BP jest instytucja tam ci nie odmówią skorzystaj to może się odchamisz trochę pozdrawiam
|
|
hej, calkiem fajna oferta na blaty jest tutaj: blat kuchenny Przypuszczam, że można zaznać równej pełni życia w ciągu siedemdziesięciu godzin, jak w ciągu siedemdziesięciu lat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |