Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prośba o wcześniejszą informację |
Zwracam się z prośba do wszystkich osób informujących na tym forum o różnych imprezach kulturalnych (i nie tylko) o wcześniejsze zamieszczanie paru słów że takie coś się odbędzie wtedy to a wtedy a nie że już się odbyło, bo to wówczas dobra wiadomość dla historyka a nie dla mieszkańca naszego miasta. Dla przykładu podam niusa którego przeczytałem już po sobotniej wystawie palm wileńskich na Starym Rynku itp. Nikt poza jedynym stałym użytkownikiem tego forum nie ma tyle czasu aby siedzieć 24 godz. na dobę w internecie, więc prośba o wcześniejsze zwiastuny. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prośba o wcześniejszą informację |
Słuszna uwaga.
|
|
Dobry pomysł! A palmy widziałam- piękne, duże bardzo gustowne (nie takie jarmarczne,( choć te też mają swój urok) nawet dwie zadobyłam tak mi się podobały. Był jeszcze chlebek wileński czarny na zakwasie i pyszny piróg z mięsem w środku (zapomiałam nazwę), baranki i serduszka z ciasta i jeszcze inne wspaniałości. Szkoda,że tak mało oglądających i kupujących było. To jednak chyba brak informacji. Pozdrawiam:))) G a z e l a
|
|
trzeba uważnie czytać, z kalendarza na pierwszej stronie najczęściej się dowiaduję ... a na forum zaraz okaże się, że 3 bzdurne posty i zniknie informacja, Gazela napisał(a):
|
|
Temat musi byc na topie :)
|
|
Tu można dodawać ogłoszenia/informacje do kalendarza na pierwszej stronie 4lomza _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |