Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stara motoryzacja - Junak |
Witam Poszukuje kontaktu z osobami interesującymi się starą polską motoryzacją, a wszczególności motocyklami marki Junak. Chciałbym takowy motocykl zakupić i szukam wszelkich informacji na jego temat (włączając w to również kontakt z osobami chcącymi ten motocykl sprzedać). Jeżeli masz jakieś informację na ten temat napisz do mnie: lagodny@o2.pl Pozdrawiam LIPA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stara motoryzacja - Junak |
poszukaj na google albo na wp.pl w wyszukiwarce wpisz junak i tak jest sporo stron z ksiega gosci i tak popatrz moze beda numery gg i popytaj sie jak sie sprawuje badz na ksiedze wspis zostawic trzeba szukac fanow tego motocyklu, ja tez chcialem junaka kupic, ale eksploatacja bylaby droga czesci coraz to drozsze sie robia....takie zycie... pozdrawiam:))
|
|
na allegro.pl kupisz junaka
|
|
Tak wiem że na Allegro można kupic ten motocykl, ale nie mam mozliwości załatwienia transportu dlatego szukam Junaka w Łomzy lub jej okolicach. WIĘC JAK MASZ INFORMACJE ZE TWÓJ ZNAJOMY, WÓJEK, DZIADEK, OJCIEC LUB SĄSIAD MIAŁ TAKĄ MASZYNĘ TO DAJ MI ZNAĆ. MOŻE SZTOI GDZIEŚ W STAREJ SZOPIE I NISZCZEJE JA CHĘTNIE PRZTWRÓCĘ JĄ DO DAWNEJ ŚWIETNOŚCI. pozdrawiam kuba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |