Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Towar Cropp |
czy towar ktory obecnie jest w sklepie ,moge sobie zamowic gdzies w internecie czy tez musze sie fatygowac osobiscie . Chodzi mi o to czy kazda rzecz mozna nabyc droga online,konkretnie chodzi mi o spodnie nie z zadnych promocji i przecen poprostu mierzylem nie kupilem a jednak bym je wzial ;) ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Towar Cropp |
W Croppie kupisz g***o, wiem bo kupiłem u nich buty które raptem wytrzymały 2 miesiące. Znam taki fajny, mały sklepik na ulicy farnej, ma szyld Athletico i Fenix, pracuje tam taka miła starsza kobieta i sprzedaje naprawde solidne ciuchy po tej samej cenie co Cropp, ale dużo solidniejsze, buty od niej wytrzymały u mnie ponad 2 lata, wytrzymywały nie dość, że lato wiosnę i jesień to jeszcze zimę, a te z Croppa rozleciały się w sierpniu, a kupiłem je pod koniec czerwca.
|
|
ale ja chce spodnie,znajde cos na tej farnej do 150 zl? wydawalo mi sie ze w cropie jakosc jest w miare mam kilka rzeczy. ![]()
|
|
No niestety, jakość rzeczy z Cropp Town pozostawia wiele do życzenia. Na tej farnej znajdziesz fajne ciuchy, na bank coś za 150zł się znajdzie, a nawet taniej. Polecam ten sklep bo wielu ludzi, których znam go chwali i niekiedy wpadają tam grupami i zostawiają do 500zł miesięcznie, kupując kilka fajnych ciuchów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |