Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JULA odpadła dzięki? |
Jula i jej drużyna odpadła dzięki?... wyborze piosenki, lepiej się sprzedaje coś polskiego zaśpiewanego gorzej niż zagraniczne piosenki z dawnych lat Michael Jackson to już przeszłość i jego piosenki... Tak jak tydzień wcześniej piosenka też nie zachwyciła ,a powinno mieć się na uwadze,że fani -fanki JULI to dość młoda grupa ,a młodzi to na imprezach i dyskotekach o tej godzinie w sobotę,więc nasza drużyna powinna zainteresować średni wiek społeczeństwa,który to najwięcej oglądał ten program i głosował. Dużo osób w tym wieku nie zna nawet angielskiego ,więc zagraniczne piosenki nic im nie mówią i nic dla nich nie znaczą,więc nie wiem kto dobierał wybór piosenek i kto jest za to odpowiedzialny? żeby lepsza piosenka na pewno JULA i drużyna z Łomży została by jeszcze w programie. Szkoda głosowałem ,kibicowałem ,ale nas w Łomży za mało ,żeby to wystarczyło, trzeba do szerszej publiczności dotrzeć przez odpowiednie piosenki było.. Powodzenia w dalszej karierze...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JULA odpadła dzięki? |
co ty pieprzysz teraz.Michael Jackson to krol popu nie znam osoby ktora nie znalaby jego piosenek.poza tym przy dzisiejszej muzyce nie da sie normalnie bawic.lata 80 90 to najlepsze lata dla muzyki i wykonawcow.. druzyna Juli zaspiewala bardzo dobrze i to ze przegrala to nie wina piosenki.. po prostu wiekszosc Polakow ma spaczony gust i wybieraja zazwyczaj po h**u.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Moim zdaniem coś jest nie tak bo drużyna Piaska miała zły występ. A w tamtym tygodniu Jula była na 3miejscu...
|
|
zwijamy interesa.. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Dziwne, że i tak tyle czasu się utrzymała
|
|
nie mówię,że musieli śpiewać dzisiejsze piosenki ,ale jakieś polskie, bardziej by to się teraz sprzedało trzeba iść z duchem czasu i się dostosowywać do społeczeństwa czego chce i oczekuję i na co będzie chciało głosować i kto to ogląda przede wszystkim... Jestem przekonany,żeby inna lepsza piosenkę wybrali zostali by jeszcze w programie. Tu wytęp: http://mylomza.pl/home/lomza/item/3179-jula.html
|
|
ta, już by zostali, to już z góry było ukartowane kiedy mieli odpaść...
|
|
tak czy siak Jula ze swoją grupą dostarczyli wielu wspaniałych wrażeń...:)
|
|
wiecie ile bitwa na głosy straci na tym oglądalność ?
|
|
ten program to reżyserka totalna, szkoda gadać. Tylko w tym wszystkim szkoda mi naszej drużyny...
|
|
To program rozrywkowy dla mas ... Fajnie, że mogło się kilka osób pokazać, sprawdzić. Chwała im za to. Ten program dla nich wszystkich jest sukcesem i należy Juli i drużynie gratulować. Dzięki. Trzymajcie się.
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |