sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JULA odpadła dzięki?

Jula i jej drużyna odpadła dzięki?... wyborze piosenki,

lepiej się sprzedaje coś polskiego zaśpiewanego gorzej niż zagraniczne piosenki z dawnych lat Michael Jackson to już przeszłość i jego piosenki...

Tak jak tydzień wcześniej piosenka też nie zachwyciła ,a powinno mieć się na uwadze,że fani -fanki JULI to dość młoda grupa ,a młodzi to na imprezach i dyskotekach o tej godzinie w sobotę,więc nasza drużyna powinna zainteresować średni wiek społeczeństwa,który to najwięcej oglądał ten program i głosował.
Dużo osób w tym wieku nie zna nawet angielskiego ,więc zagraniczne piosenki nic im nie mówią i nic dla nich nie znaczą,więc nie wiem kto dobierał wybór piosenek i kto jest za to odpowiedzialny?

żeby lepsza piosenka na pewno JULA i drużyna z Łomży została by jeszcze w programie.

Szkoda głosowałem ,kibicowałem ,ale nas w Łomży za mało ,żeby to wystarczyło, trzeba do szerszej publiczności dotrzeć przez odpowiednie piosenki było..

Powodzenia w dalszej karierze...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JULA odpadła dzięki?

co ty pieprzysz teraz.Michael Jackson to krol popu nie znam osoby ktora nie znalaby jego piosenek.poza tym przy dzisiejszej muzyce nie da sie normalnie bawic.lata 80 90 to najlepsze lata dla muzyki i wykonawcow..
druzyna Juli zaspiewala bardzo dobrze i to ze przegrala to nie wina piosenki..
po prostu wiekszosc Polakow ma spaczony gust i wybieraja zazwyczaj po h**u..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Moim zdaniem coś jest nie tak bo drużyna Piaska miała zły występ. A w tamtym tygodniu Jula była na 3miejscu...

zwijamy interesa..

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Dziwne, że i tak tyle czasu się utrzymała

nie mówię,że musieli śpiewać dzisiejsze piosenki ,ale jakieś polskie,

bardziej by to się teraz sprzedało trzeba iść z duchem czasu i się dostosowywać do społeczeństwa czego chce i oczekuję i na co będzie chciało głosować i kto to ogląda przede wszystkim...

Jestem przekonany,żeby inna lepsza piosenkę wybrali zostali by jeszcze w programie.

Tu wytęp:

http://mylomza.pl/home/lomza/item/3179-jula.html

ta, już by zostali, to już z góry było ukartowane kiedy mieli odpaść...

tak czy siak Jula ze swoją grupą dostarczyli wielu wspaniałych wrażeń...:)

wiecie ile bitwa na głosy straci na tym oglądalność ?

ten program to reżyserka totalna, szkoda gadać. Tylko w tym wszystkim szkoda mi naszej drużyny...

To program rozrywkowy dla mas ...

Fajnie, że mogło się kilka osób pokazać, sprawdzić. Chwała im za to. Ten program dla nich wszystkich jest sukcesem i należy Juli i drużynie gratulować.
Dzięki. Trzymajcie się.

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org