Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
carskie powiatowe miasto |
Nic nie zmienia wizerunku miasta ze starych pocztówek, żadne nowe budynki ani inne inwestycje. Klimat carskiej powiatowej prowincji i małego miasteczka jest zachowany. Z tym, że dawna Łomża miała ładniejsze fragmenty zabudowy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: carskie powiatowe miasto |
No i co z tym zamierzasz zrobić?
|
|
Typowa zaściankowa wiocha.
|
|
Taaaaa. Niby zaściankowa wiocha, bo ludzie myślą stereotypami, jedź do stolicy, to jest dopiero wiocha, przez wielkie W. Może i mają te wszystkie sklepy, uniwerki, fabryki i inne pierdoły, może i są stolicą, może mają metro i status miasta, ale tam właśnie czuję się gorzej niżbym był na wsi.
|
|
Zaścianek-rozwiązanie lub podpisanie nowej umowy na dostawę gazu,trzeba jecać do B-stoku lub Ostrołęki.
|
|
Podzielam zdanie Edvarda.
|
|
Jaki prezydent takie miasto. Jedynie wyrosły bulwary nad rzeką z 500m ścieżką rowerowo-spacerową !!!parodia, 500m dla rowerów chyba dla dzieci razem z placem zabaw! A miało być tak pięknie od mostu do mostu, tereny są piękne ale z zagospodarowaniem gorzej niż źle.
|
|
... fakt , wszystkiemu winien Prezydent, gdyby nie On to potomkom roztrząsaczy gnoju w Łomży żyłoby się dostatnio .
|
|
Prezydent jest super i Jego Zastępcy. milczeć miłośnicy poprzedniej ekipy.. Panie Prezydencie życzę wszystkiego najlepszego z Okazji Imienin ,tak trzymać
|
|
Edziu, a Ty to WARSZAWĘ znasz z opowiadań rodziców , czy tylko z wycieczki szkolnej , jak Cię zawieżli do ZOO ? oj, kompleksy !!! ................................................................................... Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 02-01-13 09:30 Taaaaa. Niby zaściankowa wiocha, bo ludzie myślą stereotypami, jedź do stolicy, to jest dopiero wiocha, przez wielkie W. Może i mają te wszystkie sklepy, uniwerki, fabryki i inne pierdoły, może i są stolicą, może mają metro i status miasta, ale tam właśnie czuję się gorzej niżbym był na wsi.
|
|
Znam bo mieszkałem tam przez jakiś czas, głównie nowolipie na woli, centrum i pragę znam. Zazdrość Cię żre półmózgu?
|
|
chłopczyku, to może mi podaj konkretnie GDZIE ? BO AKURAT , TAK SIĘ DZIWNIE SKŁADA, ŻE JESTEM WARSZAWIAKIEM ! Ul . Nowolipie ? ... dawaj, gdzie mieszkałeś " słoiku " , opisz region ( bo masz pecha - jestem z Woli ) , a na dawnej ul . Marchlewskiego ( zakompleksiony chłopczyku nawet nie wiesz, gdzie to jest ) kiedyś uczęszczałem do Technikum Samochodowego im. Cz. orłowskiego . Czego, mam Ci zazdrościć ? - wycieczki do ZOO ? I znowu walnąłeś głupotę !!! Czym mi Ty możesz zaimponować ? pomieszkiwałeś w WARSZAWIE tydzień czasu, biorąc pod uwagę Twój wiek 21 latek , jakieś tam gimnazjum i ile pozostaje ? Ja się nie chwalę , bo nie ma czym ale swoich korzeni się nie zapomina. TERAZ jestem lokalnym patriotą i całym sercem popieram ŁOMŻĘ ! " SŁOIKU" , dawaj gdzie to tam tydzień pomieszkiwałeś ? a może podyskutujemy , co tam jest w okolicy ?
|
|
... te, Edek dawaj , podaj jakiś charakterystyczny lokal czy budynek z tamtej okolicy, określ jak wygląda elewacja czy co jest w pobliżu , zobaczymy jaki z Ciebie " słoik".
|
|
... zaniemogłeś flancowany warszawiaku, czy u wujka google szukasz info ? oj, znowu strzeliłeś sobie sam w kolano CHWALIPIĘTO !
|
|
A co ja Ci popaprańcu mam udowadniać, weź się odpier*ol ode mnie czereśniaku.
|
|
Edziu, chłopczyku tracisz zimną krew, pouczasz mnie w innych tematach w sprawie tzw " dobrego wychowania " , a sam CO sobą reprezentujesz ? Czy ja Ci gdzieś pisałem cyt Twoje wypowiedzi : " odpier*ol ode mnie czereśniaku.", popaprańcu, półmózgu, mikrusie, jesteś kolejnym małym turbo warzywem, żeby nie rzec turbo-zerem, jesteś ciemnogrodzkim obrońcą wartości itp itd ... ? Widzisz jaki jesteś płytki ? ... a że w WARSZAWIE czujesz się żle, to nie dziwi mnie to , tak to jest jak wpuścić chłopa do biura - to ci atrament wypije.
|
|
Jakżeś płytki chłopie o jakżeś? Jak kałuża łez wylana na pogrzebie tyrana. Płytki nie jestem ja tylko Ty, drogi, zakompleksiony, podstarzały, bufonie ;]
|
|
NO COMMENT !!!
|
|
BTW. jak klikniesz w mój nick tutaj, to masz mój adres E-mail pisz mi tam bo teraz idę do pracy i wracam rano, a ja nie lubię robić pośmiewiska z głupszych od siebie pod publikę.
|
|
... no w temacie : Kilka patentów http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=568942&t=568942 też " błyszczysz " wynalazco - tam zrobiłeś sam z siebie pośmiewisko CHWALIPIĘTO .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |