Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Angielski przez Skype! |
Nauczycielka zaprasza na korepetycje z języka angielskiego przez Skype. Oferuję konwersacje,pomoc w nauce,tłumaczenia oraz przygotowanie do matury. Zapewniam bezpłatne materiały. Cena za lekcję: 25 zł/ 45 minut. Kontakt: thesaurus30@interia.pl, tel. 501467418.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Angielski przez Skype! |
nauczanie na odleglosc, a to ci dobre.... biorą 25zl za 45 minut i jeszcze jaką wygode mają przez skype. Ja mogę brać 10zl za 45 minut w soboty i niedziele, angielski poziom zaawansowany, zapraszam !
|
|
a co widzisz złego w nauczaniu przez skype??? skype daje Ci komfort nieruszania dupy z domu i elastyczność godzin. W weekendy ludzie maja ciekawsze zajęcia niż nauka angola, wierz mi, nawet jeżeli ma on kosztować dyche, wola dać dwie i pól i uczyc się go w poniedziałek i srodę:)
|
|
nigdy nie zaplacilbym za korepetycje :) pozdrawiam samouków.
|
|
Nieruszanie tyłka z domu to wielki plus! :D Ja lubię naukę przez Internet. Warto mieć kontakt , być pod opieką doświadczonego nauczyciela. W razie pytań mamy do kogo je skierować. Nauka języka angielskiego przez Skype dzisiaj już jest coraz bardziej popularna. Osatnio natrafiłam na ofertę szkoły "The English Factory". Jak dla mnie , to wydaje się być ciekawa. Może nie oferta dla dzieci, ale np.kurs przygotowujący do egzaminu/certyfikatu to akurat dobre rozwiązanie. Podaję link,żeby sobie zerknąć: http://tef.edu.pl/
|
|
Nieruszanie tyłka z domu to wielki plus! :D Ja lubię naukę przez Internet. Warto mieć kontakt , być pod opieką doświadczonego nauczyciela. W razie pytań mamy do kogo je skierować. Nauka języka angielskiego przez Skype dzisiaj już jest coraz bardziej popularna. Osatnio natrafiłam na ofertę szkoły "The English Factory". Jak dla mnie , to wydaje się być ciekawa. Może nie oferta dla dzieci, ale np.kurs przygotowujący do egzaminu/certyfikatu to akurat dobre rozwiązanie. Podaję link,żeby sobie zerknąć: http://tef.edu.pl/
|
|
hanna a podatki odprowadzasz za te korepetycje do urzędu skarbowego? Jak nie to uwazaj.
|
|
Zapraszamy także na nasze pozostałe kursy: http://www.polspeak.pl/ Wystawiamy rachunki.
|
|
Wchodzisz na jakiś portal randkowy i se gadasz za darmo z jakimś Mudżinem. Każdy język świata, niezliczona ilosc native speakerów i wszystko za darmochę. Nie wypali twój biznes.
|
|
Lepiej sobie samemu teksty piosenek tłumaczyć to bardzo poszerza horyzonty :) Tanie założenie firmy w Niemczech.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |