Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działki nad bulwarami znowu nikt nie chciał |
nikt nie chciał nie sprzedawać a samemu jako miasto zainwestować tylko mądrze w budowę mieszkań. Tylko uwaga musza być spełnione pewne wymagania nie budujemy kolejne klatki na kury ale mieszkania dla ludzi którzy gotowi są odpowiednio zapłacić za: powierzchnie od minimum 70 do 100 metrów , winda nawet przy dwóch kondygnacjach , parkingi na samochody pod budynkiem i winda z poziomu garażu na pietra, każde mieszkanie duży tras minimum 15 metrów kwadratowych tylko nie kiszka nie ustawna. Takie mieszkania szybko się sprzedadzą a zarobione w ten sposób pieniądze będzie można przeznaczyć na budowę innych mieszkań komunalnych dla ludzi których nie stać na kupno mieszkania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działki nad bulwarami znowu nikt nie chciał |
lepszej lokalizacji na budowę ładnych mieszkań z pięknym widokiem na Narew i na wzgórze klasztorne nie można sobie wyobrazić. Oczywiście bloki dobrze zaprojektować z ładnymi szerokimi oknami a nie takie jak w nowym projekcie bloku przy ulicy Sikorskiego.
|
|
I trzeba pomyśleć by blokowisko, szczegónie wysokie nie zeszpeciło krajobrazu widoku pięknej łomżyńskiej skarpy. Mam co do tego poważne obawy, to samo mógłby uczynić wysoki budynek hotelu. lomzanin
|
|
Bardzo śmieszne! Blokowisko w takim miejscu! Latem mieszkańcy skarżyliby się na hałasujących gości pobliskiego ogródka piwnego albo na cokolwiek innego, jak to w Łomży.
|
|
Działka nad Narwią Autor: lomzanin77 (---.lomza.mm.pl) Data: 28-01-14 13:51 Zrobić tam jakiś teren rekreacyjny, miejsce do występów z muszlą koncertową na tle rzeki i publicznoscią od góry lub odwrotnie. Coś mi sie wydaje, że o tym inwestorze możemy zapomnieć. lomzanin Odpowiedz na tę wiadomość Re: Działka nad Narwią Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-01-14 13:54 postawić pomnik Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" Odpowiedz na tę wiadomość Re: Działka nad Narwią Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 28-01-14 13:58 muszlę koncertową już mamy,poprawić trzeba tylko jej wizerunek. a!i przyczyny potrzeby jej istnienia trzeba organizować. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę Odpowiedz na tę wiadomość Re: Działka nad Narwią Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 28-01-14 13:59 to odpowiednie miejsce na wrak ze Smoleńska ;-) nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę Odpowiedz na tę wiadomość Re: Działka nad Narwią Autor: Ahmed (---.lomza.mm.pl) Data: 28-01-14 15:01 Skoro nie chcą kupić, to nie. W biznesie posucha a tym bardziej w Łomży. Skoro tak, to może lepiej zrobić obiecaną drugą nić bulwarów w stronę Piątnicy, a po jej ukończeniu temat się wyklaruje i łatwiej się to sprzeda. Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna. http://korwin-mikke.blog.onet.pl/ Odpowiedz na tę wiadomość Re: Działka nad Narwią Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 28-01-14 15:46 To dobre miejsce na biurowiec dla urzędników bo w ratuszu niedługo może zabraknąć miejsca. Odpowiedz nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
frotka nie blokowisko tylko piękny budynek wkomponowany w to otoczenie z przeznaczeniem mieszkalnym . Może nawet dwa budynki jak starczy miejsca. A i bez przesady ,ze zaraz ludzie i dzieci na bulwarze będą komuś przeszkadzać. Dodam więcej podziwianie z okien takich mieszkań wschodów słońca nad Piątnickimi fortami to cud natury a tak widok będzie z okien tych mieszkań. oczywiście jeżeli ktoś pójdzie po rozum do głowy i takie budynki tam postawi.
|
|
świetna propozycja z tym blokiem/blokami, jeśli zostałyby ładnie zaprojektowane pod kątem wyglądu zew. jak i mieszkań (odpowiedni metraż i duże tarasy) to byłby to strzał w 10 dla miasta
|
|
już polelum miał ten genialny pomysł - apartamentowce - a jakoś poważni ludzie, inwestorzy z kasą nie wiedzą co robić z własnymi pieniędzmi i jak inwestować powinni częściej tu zaglądać toby im gimbusy i bezrobotni doradzili jak się robi kokosy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |