środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kosmetyczka w Solarium SunShine na Małachowskiego.

Byłam stałą klientką tego salonu lecz po zmianie właściciela nie było tam kosmetyczki. Ponoć miała urlop, że wraca za miesiąc, ale to się przedłużało zbyt podejrzliwie. Dziś odbierając dziecko z przedszkola zaszłam jeszcze raz z myślą że może jednak już jest. Okazało się że owszem jest Pani kosmetyczka nie ta co wcześnie lecz nowa. Skorzystałam z jej usług i dziewczyny powiem wam jestem super zadowolona nawet salon w środku jest odświeżony ten cały wystrój i co najważniejsze normalne ceny . Znów mam blisko do dobrej kosmetyczki i polecam innym.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kosmetyczka w Solarium SunShine na Małachowskiego.

..... a nie uczciwiej normalnie zapłacić za reklamę ... ?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Masakra ...

ze jeszcze sa na tym forum idioci, ktorzy mysla, ze na taka chamska reklame ktos sie nabierze...brawo pani kosmetyczko, brawo

solarium i wystrój może i fajne nie kwestionuje tego ale te schadzki pod nim.. pani która tam pracuje ma dużo kolegów, którzy ja czesto odwiedzaja i przesiaduja wszyscy razem przed solarium..teraz chyba troche im zimno bo ostatnio przestali ale wczesniej caly czas siedzieli i ja jako potencjalna klientka nie poszlabym tam, bo zeby wejsc trzeba najpierw ominąc tych panów.

pozdarwiam :)

?

hehehe co masz za mało klientek że sie ogłaszasz na forum buhahaha :P

z tego co wiem to jest tam Pan... a kosmetyczki tam nie widziałam, więc koledzy to pewnie do tego Pana przychodzą

Je­den po­całunek mężczyz­ny może złamać całe życie kobiety.

Jestem nowym właścicielm tego Solarium i zapewniam że wprowadzę dużo zmian. Co do postu pani: monisia9394 nie mam nic wspólnego bo jak widać nie posłużył. Co do reklam Pierre_Dolain w mieście pojawiają się już plakaty,ulotki czy też facebook. Nawiasem niebawem nowe promocje półmetkowe. Pozdrawiam i zapraszam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org