Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
35 lat Browaru Łomża;) |
Jakie to naprawde miłe i sympatyczne.... coś łomżyńskiego (poza Katedrą:)) przetrwało parę lat.... Ktoś się orientuje, może jakieś promocje będą?? Np. dwa Wyborowe w cenie jednego??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 35 lat Browaru Łomża;) |
p.s. czesław: może byś zaczął pisać posty o tytule "powróćmy do łomżyńskiego browaru cz. (...)". Z chęcią bym poczytał historię łomżyńskiego piwa.
|
|
z tej okazji nawet sobie logo zmieniłem w telefonie na firmowe browaru a jakaś promocja by się przydała chociaz i tak cena w porównaniy z konkurencją jest niższa ale do piwa za południowa granicą daleko jej za 10 zł dwa browary (kelt i złoty bażant z nalewaka), kawa, kiełbaska i zapiekanka no cóz.... ..... zaraz idę wymienić pustą skrzyneczkę w firmowym na ryneczu pozdrowienia dla pani sprzedawczyni... bardzo miła....i do tego rowerkiem pomyka:D wierny klient -=YuPiTeR=-
|
|
Niestety ale nie zajmowalem sie tym tematem. Łomżyńskie piwo mi smakuje, kosztuję go od czasu do czasu. Promuję je wśrod znajomych poza Łomżą. Uważam jednak, że odejście od znanych nazw w promocji łomżyńskiego piwa (atom) nie było najlepszym pomysłem. Promocja nie była porażająca, pochłonęła wiele kasy i nie korzystała z możliwości nawiązania do dobrych skojarzeń z poprzednimi produktami. A ten atom mógłby być smaczniejszy. czesław
|
|
Faktycznie Atom nie jest zbyt ciekawy ale "koguta" czy tam "rosołek" (złoty kur) wychylam chętnie;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |